Linck in de Binck! De Linck tussen binnen en buiten, natuur en gebouw!

08 januari 2021

De Binckhorst is een bijzondere plek met een rauw randje. Zo’n plek vind je nergens anders in Den Haag! Het gebied, gelegen aan de rand van Den Haag grenzend aan Voorburg, wordt volledig getransformeerd van industrie naar wonen, werken en leven!

Linck in de Binck is niet alleen uniek vanwege de diversiteit aan appartementen, ook de groene binnenwereld geeft het gebouw een nieuwe dimensie. Benieuwd? Lees snel verder.


Linck in de Binck
Er worden 77 lofts en appartementen gecreëerd waarvan niet één hetzelfde is. Allemaal uniek, maar wel écht Linck. Linck kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningsoorten, alle in een grote variatie aan woonoppervlak. Lofts, zowel grote als wat kleinere, ruime hoekappartementen, de 2-laagse sky houses en de appartementen met tuintjes op hoogte.


Wonen in Linck is bestemd voor een mix van mensen. Jong, oud, stellen, singles. Maar allemaal stadse types die het tof vinden om hun stempel te drukken op een nieuw, stoer en industrieel stuk Den Haag. En daarom dus ook verschillende woningtypes, met verschillende oppervlaktes en indelingen. Elke woning in Linck is nét even anders dan die van de buren. Jij kiest de woning die bij je past.


Groene binnenwereld
Dwars door het gebouw heen loopt het atrium, een groene binnenwereld die vanaf de begane grond helemaal tot de bovenste verdieping strekt. In het gebouw vind je ook meerdere binnentuintjes die mooi samensmelten met het atrium. Linck is zo ontworpen dat ook dieren en planten een plekje krijgen. Kortom, de perfecte Linck tussen binnen en buiten, tussen natuur en gebouw, tussen mens en dier.


Gelinckt bijven?
Wil jij je inschrijven en alvast de woning types bekijken?
Bekijk dan nu de projectwebsite en schrijf je vast in voor de nieuwsbrief:  https://www.linckindebinck.nl/.