Lumen Living in verkoop!

25 juni 2020

Op vrijdag 26 juni start de verkoop van Lumen. De verkoop vindt digitaal plaats. 

 

 

Het digitaal inschrijven voor een of meerdere woningen is mogelijk vanaf 09:00 uur op vrijdag 26 juni, via het 'Digitaal inschrijfformulier' in je persoonlijke account. De inschrijftermijn sluit op maandag 13 juli om 17:00 uur.

W O N I N G Z O E K E R
Kies jouw ideale appartement uit via de woningzoeker van Lumen op de website. Dit is een handige tool om je te oriënteren, nog voordat de appartementen in verkoop gaan. Het veelzijdige aanbod van de 69 koopappartementen in verschillende woonoppervlakten biedt voor ieder wat wils. Een appartement met zeezicht of liever een weids stadsuitzicht? Vul de gewenste filters in, zoals ‘ligging’, ‘woonoppervlakte’ of ‘prijs’ en bekijk het beschikbare aanbod. Je kunt jouw voorkeuren ook alvast opslaan in jouw account.
Let op: jouw voorkeuren worden niet automatisch meegenomen bij de start verkoop. Vanaf 26 juni is het mogelijk om je in te schrijven voor een of meerdere appartementen. Dit doe je middels het 'Digitale inschrijfformulier'. Een speciaal daarvoor opgesteld formulier, toegankelijk via jouw persoonlijke account.

Voor meer informatie kunt je contact met ons opnemen via nieuwbouw@nelisse.nl of telefonsich op 070-3501400.