Wonen aan zee, het kan! Lumen Living Scheveningen: 3 bouwnummers beschikbaar!

22 oktober 2020

Wonen aan zee, het kan nog steeds! Er zijn nog maar 3 bouwnummers beschikbaar!

Droomt u van een uniek uitzicht over zee of de skyline van Scheveningen en Den Haag? Laat deze droom werkelijkheid worden en schrijf u in voor één van de beschikbare bouwnummers. Het strand van Scheveningen begint voor de deur, letterlijk. Zand, zee, de havens, de boulevard, de pier, allemaal op steenworp afstand. Wat wilt u nog meer? Maak de altijd veranderende horizon nu onderdeel van uw dagelijks leven.


Beschikbare bouwnummers
Naast dat de locatie van Lumen Living uitzonderlijk is, heeft ook elke woningtype een eigen touch.  En of u nou aan de zeezijde of aan de stadszijde woont, dankzij de algemene coffee lounge met balkon kunnen alle Lumen bewoners van het zeezicht genieten.


De drie beschikbare bouwnummers hebben ieder een eigen, unieke sfeer en ligging. Bouwnummer 68 is één van de luxueuze penthouses met zowel zeezicht als zicht op de stad. Bouwnummer 3 is gelegen op de begane grond aan de zeezijde, het wiegende duingras en de prachtige uitgestrekte kustlijn is uw uitzicht. Bouwnummer 63 is een ruim appartement met stadszicht, geniet ’s avonds van het romantische uitzicht van de stadslichtjes. Kortom, ieder appartement heeft iets uitzonderlijks, De keuze is aan u!  


Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor één of meerdere bouwnummers? Bezoek dan direct: www.lumenliving.nl. Daar kunt u zich digitaal inschrijven voor dit project en vindt u de meest actuele informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom LUMEN?

Bekijk ook het project LUMEN

In verkoop
Meer informatie

LUMEN

's-Gravenhage


€ 287.500 tot € 2.250.000
58 m2 - 265 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar