Nieuw in verkoop: KasseNova aan de Vaart

22 juli 2022

Langs de Nieuwe Vaart in 's-Gravenzande worden 8 watervilla's, 3 penthouses, 25 luxe appartementen en 40 betaalbare koopappartementen in de nieuwe woonwijk Waelpolder gerealiseerd. Inschrijven voor één of meerdere bouwnummers kan vanaf nu!


Het nieuwbouwproject KasseNova aan de Vaart wordt gerealiseerd in de nieuwe woonwijk Waelpolder in Westland. Wie denkt aan Westland, denkt aan de kassen vol planten, bloemen, groenten en fruit. Westland wordt dan ook niet voor niets bestempeld als de 'Tuin van Europa'. Alle dagelijkse vorzieningen zijn binnen fietsafstand te vinden in de dorpskernen van 's-Gravenzande en Naaldwijk. Daarnaast is het kenmerkend voor de omgeving dat je omringd bent door groen en water. Hierdoor is de ligging van KasseNova een prachtige combinatie tussen groen en centraal wonen. 

Inschrijven
Vanaf maandag 18 juli jl. is het mogelijk om de verkoopdocumentatie, zoals de plattegronden en brochure van KasseNova aan de Vaart in te zien. Daarnaast staat hier ook het inschrijfformulier voor je klaar. De inschrijftermijn sluit op woensdag 27 juli om 11.00 uur. Uiterlijk vrijdag 5 augustus worden de geïnteresseerden op de hoogte gesteld van de toewijzing. Voor de inschrijfprocedure is registratie in het gemeentelijk woningzoekendenregister van de Gemeente Westland een vereiste. 

Inschrijven voor de bouwnummers kan via: www.kassenova.nl 

Vragen?
Ook wonen in KasseNova, maar wil je eerst jouw vragen stellen aan het verkoopteam? Neem dan gerust contact met ons op via 0174 - 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl. Wij helpen je graag!