Open Huis Souverein op zaterdag 21 en 28 januari!

20 januari 2023

Op deze dagen ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom op de locatie (Alexanderstraat 8-12) om kennis te maken met dit exclusieve project in de statige wijk 'Willemspark'.

Souverein biedt de keuze uit 12 royale, eigentijdse stadsappartementen, verdeeld over 3 woonlagen. Met respect voor de statige stijl van het gebouw maar met een verfijnd oog voor de woonwensen van nu hebben de ontwerpers de beschikbare ruimtes vernuftig ingedeeld en voorzien van alle mogelijke comfort voor optimaal woonplezier op een unieke locatie!

De 12 appartementen variëren in oppervlakten van ca. 107m² tot ca. 135m². Alle appartementen beschikken over een riante woon-/eetkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een buitenruimte in de vorm van tuin/balkon/patio. Een monumentaal trappenhuis leidt u naar de diverse appartementen waarbij voor enkele appartementen een persoonlijke lift aanwezig is. Aan de achterzijde zullen ook 12 overdekte privé parkeerplaatsen en een fietsenstalling komen. De omgevingsvergunning is onherroepelijk.

Kom naar het Open Huis of neem contact op met de makelaar voor meer informatie!