Parkrijk De Lanen, fase 3: in verkoop

19 januari 2023

Op fietsafstand van het historische centrum van Delft heb jij straks de kans om te wonen in een zeer ruim, energiezuinig herenhuis! 

Op fietsafstand van het historische centrum van Delft, in het duurzaamste woongebied van Nederland, heb jij straks de kans om te wonen in een zeer ruim, energiezuinig herenhuis. Met drie woonlagen en een breedtemaat van 5,4 meter vind je hier alle ruimte om te ontspannen, spelen, werken en studeren. Naast ruim zijn de woningen ook erg duurzaam met een hoge ambitie op gebied van energie, water, natuurinclusieve maatregelen en comfort. 

 

De Lanen fase 3 wordt gebouwd aan de groene en waterrijke parksingel van deelgebied Parkrijk. De straten aan de centrale parksingel zijn autovrij. Het water en het aangrenzende groen zorgen voor een verbinding met het naastgelegen Wilhelminapark en de woningen bevinden zich in een parkachtige setting.

 

Hier is het heerlijk wonen voor een gezin met opgroeiende kinderen. Er zijn voldoende speelvoorzieningen, het Wilhelminapark ligt vlakbij en Rijswijk Buiten heeft een zeer goede bereikbaarheid vanwege de ligging nabij de uitvalsweg naar de A4 en A13. Bewoners kunnen gebruik maken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen. Ook aan voorzieningen is gedacht. In Parkrijk zijn twee basisscholen waarvan één basisschool in combinatie met een kinderopvang. Bovendien is de bouw van een winkelcomplex gestart, waar een supermarkt en diverse winkels worden gerealiseerd. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Parkrijk De Lanen fase 3?

Bekijk ook het project Parkrijk De Lanen fase 3

In verkoop
custom media
Meer informatie

Parkrijk De Lanen fase 3

Rijswijk

6 woningen beschikbaar
148m - 166m woonoppervlakte
€ 615.000 tot € 820.000