Kom op 4 november naar de Regionale Woonbeurs Den Haag

03 november 2023

Op zaterdag 4 november 2023 van 11.00 tot 16.00 uur vindt de Regionale woonbeurs Den Haag plaats in het Atrium van het stadhuis aan het Spui! Makelaars en projectontwikkelaars presenteren hier hun van aanbod nieuwbouw-woningen in de regio Den Haag.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt tijdens de woonbeurs niet alleen het Haagse aanbod gepresenteerd, maar ook een representatief deel van het aanbod in de gemeenten rondom de stad.

Naast de unieke presentatie krijg je tijdens de woonbeurs ook de gelegenheid om een oriënterend gesprek te voeren met financieel specialisten. Geheel kosteloos en uiteraard vrijblijvend kunnen zij adviseren omtrent kopen of huren en welke bedragen tot jouw mogelijkheden behoren. Met dit voorlopige advies in handen heb je dan een uitstekende basis voor het nemen van een weloverwogen besluit en het verdiepen van je oriëntatie.

Zaterdag is altijd een gezellige, drukke dag in de stad die uitstekend te combineren is met een bezoekje aan de Regionale woonbeurs in het Atrium. De woonbeurs vindt plaats op zaterdag 4 november a.s. van 11.00 tot 16.00 uur in het Atrium, Spui 70 te Den Haag. Je bent van harte welkom!