Save the date: online start verkoop Nieuw Zand

24 november 2022

Omcirkel woensdag 7 december alvast in jouw agenda! Dan start namelijk de online verkoop van Nieuw Zand in 's-Gravenzande!


Op woensdag 7 december 12.00 uur start de online verkoop van Nieuw Zand in 's-Gravenzande. Vanaf deze start verkoop worden de definitieve verkoopprijzen bekendgemaakt, staat de verkoopdocumentatie op de projectwebsite én kan jij je inschrijven voor één of meerdere bouwnummers. 

Wonen in Nieuw Zand
In de mooie, nieuwe woonwijk Waelpolder in 's-Gravenzande wordt Nieuw Zand gerealiseerd. Een buurt waar je ontspanning vindt aan het water, in de rustige straten en bij het speelparkje. Nieuw Zand bestaat uit 54 woningen verdeeld over 5 woningtypes: Hofwoning S, M of L, een Vierkapper of een Tweekapper. Voor welk huis je ook valt, altijd heb je een gasloos, energiezuinig huis met een tuin en meestal een eigen parkeerplaats. 

Enthousiast?
Zie jij jezelf al wonen in één van de energiezuinige woningen in Nieuw Zand? Zorg er dan voor dat je ingeschreven staat bij de Gemeente Westland als woningzoekende. De toewijzing van de woningen in Nieuw Zand vindt plaats door deze rangordelijst van de Gemeente Westland. Inschrijven als woningzoekende kan via de website van de gemeente. 

Bekijk de projectwebsite www.nieuwzand.nl voor meer informatie. Heb jij alvast vragen voor het verkoopteam? Neem dan contact op met de verkopende makelaars via onderstaande contactgegevens.

Borgdorff Makelaars: 0174 - 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl
Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars: 0174 - 444 777 of nieuwbouw@helmheus.nl