The Parc House, aan de Parkweg in het Van Stolkpark

30 december 2021

Geen concessies aan kwaliteit en wooncomfort. Dat was en is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van The Parc House. Deze nieuw te bouwen appartementen-villa past daarmee naadloos in de rijke traditie van misschien wel het fraaiste gedeelte van de residentie.

De wijk ademt nog altijd de rust en kalmte van zo’n honderd jaar geleden. Met die ijkpunten als leidraad ontwierpen de architecten een totaal nieuwe creatie. Tien villa-appartementen, variërend van 100 m² tot zelfs 240 m². Omringd door een eveneens geheel nieuw ontworpen en ingerichte tuin. Dit is wonen in optima forma.

The Parc House is nadrukkelijk niet ontworpen volgens de fin-de-siècle architectuur in het Van Stolkpark. De architecten kozen juist voor een modern klassieke vormgeving, geheel passend bij de chique uitstraling van deze wijk.
Dat leidde tot onder andere zeer grote raampartijen en royale terrassen en/of veranda’s. Zeker zo kenmerkend is de ruime aanwezigheid van groen. The Parc House wordt volledig omgeven door een onder architectuur aangelegde tuin. Bomen worden verplaatst of vervangen. Zo ontstaat een groene oase met een rijke variëteit, een heerlijk en beschutte plek met volop privacy.

THE PARC HOUSE:
– Nieuwbouw van modern klassieke villa-appartementen
– 9 Villa-appartementen van circa 100 tot 175 m² met terras
– 1 Penthouse van circa 240 m² met royaal terras
– Ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen
– Omgeven door nieuw ontworpen tuin
– Nabij Statenkwartier, Westbroekpark, strand en duinen
- Planning start verkoop eerste kwartaal 2022
- Prognose start bouw 2022

Wil je de laatste ontwikkelingen rond The Parc House volgen? Laat dan je gegevens achter op de website, zodat je op de hoogte kunnen houden!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom The Parc House?

Bekijk ook het project The Parc House

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

The Parc House

's-Gravenhage

100m - 240m woonoppervlakte
€ 800.000 tot € 2.000.000