Verhuur van The Roofs in volle gang!

26 november 2021

Meer dan 3.000(!) inschrijvingen zijn binnengekomen voor toren Grotius 2. De toren met 265 appartementen in alle segmenten is zeer gewild. De eerste toewijzingsronde heeft inmiddels plaats gevonden. 

De inschrijving voor toren 2 gemist? Over enkele weken start ook de inschrijving voor de 390 appartementen in het middenhuur- en vrije sector in toren Grotius 1. Houd de website goed in de gaten en mis het niet! 

Hoe kies je uit 665 verschillende appartementen? Gewoon via de woningvinder op de website!                                           

Er is keuze uit veel verschillende appartementen van Cosy Roofs van 29 m² tot Roof Tops van 145 m². Wil je een hoekwoning of liever een tussenwoning? Zit je graag hoog of liever laag en midden in de dynamiek? De meeste appartementen hebben wel een balkon. In alle appartementen valt een zee aan licht naar binnen dankzij de plafondhoge ramen; hierdoor zijn ze lekker ruimtelijk. Én met een overweldigend uitzicht op de stad. Én in elk appartement is de keuken en badkamer verzorgd, zeer compleet en mooi afgewerkt. Helemaal gasloos, energiezuinig en volgens de laatste standaard in duurzaamheid. Je kunt er zo in.

Maar welke wordt het nou? Check www.theroofs.nl om alle woningtypen nog eens te bekijken en schrijf je in!