Verkoop Villapark Eikelenburgh fase 9 is gestart!

28 oktober 2022

Heb je het ook gezien? Villapark Eikelenburgh is bijna gereed. De in 2021 gerealiseerde fase 8 wordt op dit moment alweer bewoond. En, inmiddels is de laatste fase van deze prachtige villawijk ook in verkoop!

In fase 9 worden twee type woningen aangeboden:

Type Opaal welke al in verschillende fasen is gebouwd en met plezier wordt bewoond. Deze geschakelde vierkapper oogt als een twee-onder-een-kapwoning door de bijzondere dakvorm. In fase 9 zijn er 12 gepland in drie blokjes van vier, tegenover fase 8. Een blokje (bouwnummers 901 t/m 904) is nu nog niet beschikbaar. Naar verwachting zullen deze woningen medio 2023 in verkoop gaan.

Type Zirkoon 24 rijwoningen, gelegen aan de Sir Winston Churchilllaan. Verdeeld over 3 kleinschalige blokjes van 6 en 9 woningen. Voor deze woningen zijn verkoopvoorwaarden van toepassing. Alle woningen in Villapark Eikelenburgh zijn ontworpen in de jarendertigstijl: met een luxe afwerking. Die vind je terug in alle typen. Een luxe keuken met alle inbouwapparatuur is inclusief, net als de badkamer welke tot in detail is afgewerkt. Daarnaast zijn de woningen duurzaam en toekomstbestendig. Door gasloos koken en stoken heeft u straks een schoon, veilig, aangenaam en constant binnenklimaat.

Inschrijven kan via de projectwebsite, tot 6 november a.s. 22.00 uur. Voor vragen kun je vanzelfsprekend contact opnemen met één van de makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Villapark Eikelenburgh?

Bekijk ook het project Villapark Eikelenburgh