Verkoopteam KasseNova aan de Vaart blikt terug op een geslaagde NVM Open Huizen Dag en Waelpolder event!

13 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober en vrijdag 7 oktober stond het verkoopteam van KasseNova aan de Vaart in 's-Gravenzande klaar voor geïnteresseerden van het nieuwbouwproject KasseNova aan de Vaart. Het team blikt terug op twee geslaagde en succesvolle dagen! 

Tijdens beide evenementen kregen geïnteresseerden de gelegenheid om vrijblijvend in gesprek te gaan met het verkoopteam over de verschillende woningen. Daarnaast werd ook de bouwlocatie toegankelijk gemaakt en kregen geïnteresseerden de kans om met een 3D bril het uitzicht vanuit verschillende perspectieven te ervaren. Het verkoopteam kijkt terug op twee geslaagde evenementen!

Aanbod KasseNova aan de Vaart
Ruimtelijk wonen nabij Rotterdam en Den Haag, tegelijkertijd omringd door groen en water, dit is wonen in KasseNova aan de Vaart. Het project biedt voor een breed publiek mogelijkheden om te wonen in de nieuwe woonwijk Waelpolder in 's-Gravenzande. Van betaalbare 3-kamerappartementen onder de NHG-grens tot luxe, royale penthouses met prachtig uitzicht. De appartementen variëren in grootte van ca. 58 tot 204 m2 en beschikken over een prachtig uitzicht over de ecologische zone met diverse groen- en watervoorzieningen. Daarnaast is parkeren bij KasseNova aan de Vaart ook geen probleem. De betaalbare appartementen beschikken namelijk over één eigen parkeerplaats en de luxe appartementen zelfs over twee of drie eigen parkeerplaatsen. 

NVM Open Huizen Dag en Waelpolder event gemist?
Was jij niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn tijdens de NVM Open Huizen Dag of het Waelpolder event? Geen probleem! Het verkoopteam van KasseNova aan de Vaart nodigt je graag vrijblijvend uit op kantoor voor een gesprek. Tijdens dit gesprek gaat de makelaar over verschillende onderwerpen met jou in gesprek, zoals het bouwnummer, het project en financiële zaken. Neem vrijblijvend contact op met onderstaande makelaars. 

Kijk voor meer informatie over het huidige aanbod en de verkoopdocumentatie op de projectwebsite: www.kassenova.nl

Borgdorff Makelaars: 0174 – 22 50 55 | projecten@borgdorff.nl
Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars: 0174 – 444 777 | nieuwbouw@helmheus.nl