The Dwight: villa-appartementen in het Statenkwartier

06 januari 2023

Op Eisenhowerlaan 124 maakt een voormalige kantoorvilla plaats voor een kleinschalig woongebouw met villa-appartementen. Zeven appartementen en één penthouse, meer niet. 

Met slechts 4 verdiepingen is ook de hoogte vergelijkbaar met de huidige bebouwing en de bebouwing links. Daarmee is The Dwight een gebouw dat harmonieus opgaat in de omgeving. Met architectuur die de kenmerken leent van alles wat het Statenkwartier karakteristiek maakt. Dat maakt dat The Dwight voelt alsof het gebouw er altijd al is geweest.

Elk van de acht appartementen is ongekend ruim, met oppervlaktes van ca. 122 m² tot 232 m². Bewoners van The Dwight hebben het privilege van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeervoorziening. Elk appartement beschikt over een eigen bodemwarmtepomp (WKO), voor maximaal comfort in zomer en winter, en minimale energielasten. Rondom is er de villatuin, met behoud van zoveel mogelijk van het bestaande groen.

Historie gaat hier hand in hand met exclusief wonen!

Naar verwachting zal de verkoop van de appartementen starten in het voorjaar van 2023. Je kunt je nu vast inschrijven als belangstellende via de projectwebsite; je wordt dan op de hoogte gehouden van de voortgang.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom The Dwight, Eisenhowerlaan 124?

Bekijk ook het project The Dwight, Eisenhowerlaan 124

Toekomstig
custom media
Meer informatie

The Dwight, Eisenhowerlaan 124

's-Gravenhage

122m - 232m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend