Voorverkoop van start: CottagePark Waddinxveen

15 september 2020

In Waddinxveen is het fijn wonen. Zeker in één van de nieuwe woningen in CottagePark. In de stijl van het Engelse landleven, zijn de woningen op charmante wijze geinspireerd door de Tudor-architectuur.

CottagePark is stijlvol wonen in een landelijk, Engelse sfeer. Een sterke combinatie van charmante Tudor architectuur en modern comfort. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is heel plezierig.

In CottagePark komt een grote verscheidenheid aan woningtypes. Eengezinswoningen, Herenhuizen, extra bijzondere Hoek-herenhuizen, Twee-onder-een-kapvilla’s, Villa’s, Appartementen en een heel fraai Penthouse. U ziet het hier straks allemaal. De woningen verschillen van elkaar in kleurstelling en vorm, waardoor een gevarieerd beeld ontstaat. Bij alle woningen ziet u charmante details van de architectuurstijl ‘Tudor’ terug. Herkenbaar aan onder andere de steile daken, markante gemetselde schoorstenen, baksteen in warm rood of bruin en ramen met roedeverdelingen. En uiteraard is CottagePark ook voorbereid op een gasloze / duurzame toekomst.

Waddinxveen is een gezellig dorp om te wonen. Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland; dichtbij steden als Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Alles heeft u hier op loop- of fietsafstand. Natuur, sportverenigingen, kinderopvang, scholen, speelplekken voor kleine en grote kinderen, een goed OV-netwerk en breed aanbod van winkels.Vanaf begin juli is de inschrijving geopend en de gesprekken met kandidaten, die zich bij de start van de voorverkoop hebben ingeschreven, zijn in volle gang.

Heeft u ook interesse in een woning in CottagePark? Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite. De makelaar neemt dan contact met u op om te laten weten of de woning van uw voorkeur nog beschikbaar is en om de vervolgstappen met u door te nemen.