Vrije inloop Sales Lounge van Landgoed Voorlei

14 april 2023

Goed nieuws voor wie de open dag van 1 april jl. heeft gemist en toch graag nader kennis wil maken met Landgoed Voorlei: de Sales Lounge wordt frequent open gesteld voor liefhebbers van wonen in het groen!

Elke donderdag is er tussen 16.00 en 18.00 uur vrije inloop bij de Sales Lounge op Landgoed Voorlei. En past dat niet in jouw agenda? Iedere 1e zaterdag van de maand ben je ook van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet; je kunt zo binnenlopen!

Stel je eens voor … wonen op Landgoed Voorlei! Dichtbij de voorzieningen in de stad. Middenin de natuur. Welkom op Landgoed Voorlei! Een unieke kans om op een heus landgoed te wonen met alle voorzieningen nabij. De 325 nieuwbouwwoningen variëren van stoere eengezinswoningen, tweekappers, villa's, appartementen, penthouses en bouwkavels in verschillende prijsklassen. Stuk voor stuk duurzaam en met energielabel A++. Medio mei gaan de grondgebonden woningen van de groengebieden Het Lint en De Boomgaard als eerst in de verkoop. Het groengebied Vlietzicht zal daarna in de verkoop gaan. De komende weken is er steeds meer bekend. De website krijgt met regelmaat een update. Zoals de laatste impressies op per type woning. Van tijd tot tijd even checken dus en inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landgoed Voorlei?

Bekijk ook het project Landgoed Voorlei

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landgoed Voorlei

Leidschendam

13 woningen beschikbaar
142m - 194m woonoppervlakte
€ 669.500 tot € 1.395.000