Wonen aan het Feithplein

09 oktober 2020

Groots wonen in Voorburg.

De 21 luxe appartementen zijn verdeeld over zeven verdiepingen

Prijzen zijn exclusief parkeerplaatsen.

1 parkeerplaats dient verplicht afgenomen te worden. (ad. € 15.000,- v.o.n.)

Altijd een appartement naar uw smaak! De appartementen worden geleverd met Bulthaup keuken, luxe sanitair en een eigen privé parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage (deze dient verplicht te worden afgenomen).

Wie wil hier niet wonen: ’s ochtends een ontbijtje in de zon op het balkon. Daarna even boodschappen doen op nog geen 100 meter afstand. En ’s avonds een leuke voorstelling in Theater Ludens.

Op een unieke locatie aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg, naast winkelcentrum Julianabaan en het Noteboompark, transformeert De Maese Woningen twee kantoortorens en het tussengelegen plein naar een nieuwe aantrekkelijke woonomgeving met ruime appartementen, diverse voorzieningen op de begane grond en een groene binnentuin waar het prettig verblijven is!

 

Ruimte, comfort en aandacht voor details. Dat zijn de kenmerken van het appartementengebouw aan het Feithplein.

Laat je verrassen door het historische Voorburg, met haar mooie architectuur, prachtig gelegen aan de Vliet en een geschiedenis die terug gaat tot ver in de Romeinse tijd.

In de buurt is alles bij de hand. Winkelcentrum Julianabaan, met een grote diversiteit aan winkels en voorzieningen, bevindt zich aan de overzijde van de straat. Het gezellige oude centrum van Voorburg met de sfeervolle Herenstraat is slechts 10 minuutjes lopen. U vindt er bijzondere boetiekjes en speciaalzaken, en een breed aanbod aan horecagelegenheden.

En het grootste winkelcentrum van Nederland: “Mall of the Netherlands” (het voormalig Leidsenhage) is op 5 autominuten afstand.

Op nog geen 20 minuten van het strand in Scheveningen en centraal gelegen, nét voor Den Haag, is Voorburg een unieke plek om te wonen. In Voorburg ben je van alle gemakken voorzien, maar pak je de tram dan sta je binnen een kwartier middenin het centrum van Den Haag.

Op de hoogte blijven? Schrijf u hier in!