Wonen aan zee… Dat kan! Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar in Lumen Living in Scheveningen!

09 oktober 2020

Heeft u altijd al gedroomd van een woning aan zee? Dan is dit uw kans!
Er zijn een aantal bouwnummers beschikbaar in Lumen Light Living. 

Stelt u zich eens voor.. u wordt ’s ochtends wakker en het eerste wat u ziet is het wiegende duingras en de wilde golven van de zee of een weids zicht over de stad. Een verfrissende duik nemen? U stapt uw voordeur uit en binnen 5 minuten staat u al met uw voeten in het zand en duikt u zo de Noordzee in. Is dat geen droom? Het kan werkelijkheid worden! Er zijn een aantal bouwnummers van het nieuwbouwproject Lumen Living beschikbaar. Bekijk hier welke dat zijn!


Kosmetisch comfort verpakt in natuurlijke architectuur
Lumen ligt pal naast strand, boulevard en haven. Van al die Scheveningse elementen ziet u iets terug in het gebouw. Het laagje zand over de gevel kleurt mee met de zon en zorgt voor een echt strandgevoel. Het moderne lijnenspel van de nieuwe boulevard zien we erin terug. En stoere, nautische materialen als hout en staal refereren aan de haven.


Een betoverend uitzicht op zee of een weids uitzicht op de stad, de keuze is aan u. Zomerdag of storm, de altijd veranderende horizon is onderdeel van uw dagelijks leven. En Lumen heeft het allemaal. In Lumen doet u de deuren open en geniet je van wat er buiten gebeurt. Dankzij de gemeenschappelijke coffee lounge met balkon geniet u dagelijks van het uitzicht op zee, waar u ook woont in Lumen.


Gemeenschappelijke faciliteiten
Een coffee lounge waarin iedereen uitkijkt op zee. Een surfhok waar je je spullen achterlaat en het zand van je afspoelt. Een eSafe Wall om pakketjes veilig te ontvangen en verzenden. Een parkeergarage – verstopt onder duinen – waarin je je auto, motor of fiets veilig achterlaat. Lumen maakt het alle bewoners zo aangenaam mogelijk


Meer informatie?


Wilt u meer informatie over dit project en de bouwnummers? En wilt u zich inschrijven? Bekijk dan projectwebsite: www.lumenliving.nl. Hier vindt u alle interessante informatie


U kunt zich digitaal inschrijven voor een appartement via het ‘Digitale inschrijfformulier’ in uw persoonlijke account. Inloggen: https://account.lumenliving.nl/. Let op! U dient het inschrijfformulier te ondertekenen om de inschrijving te voltooien.


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom LUMEN?

Bekijk ook het project LUMEN

In verkoop
Meer informatie

LUMEN

's-Gravenhage


€ 287.500 tot € 2.250.000
58 m2 - 265 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar