Wonen in Maestro: alles in de buurt

02 februari 2023

In het zuidwesten van Den Haag verrijst straks een elegante woontoren, met 122 koopappartementen en 5 topappartementen en penthouses. Met een eigen balkon of terras, een waanzinnig uitzicht en een gezamenlijke binnentuin.

Maestro wordt gebouwd op de plek van voormalig verzorgingstehuis De Lozerhof. De sloop en voorbereidende werkzaamheden zijn gestart en daarmee is de realisatie van Maestro een feit. Vind je het fijn om de buren te kennen, maar vind je privacy wel belangrijk en wil je graag gelijkvloers wonen? Maak dan kennis met Maestro! Niet alleen zijn de woningen in Maestro subliem afgewerkt en zeer energiezuinig, ook woon je hier in een heerlijk stukje Den Haag. 

- Het duingebied, het strand en de zee; badplaats Kijkduin is vlakbij

- Op loopafstand van het groen van park Madestein en Ockenburg 

- Op fietsafstand van de binnenstad

- Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen en openbaar vervoer

- Diverse supermarkten en winkelcentrum De Leyweg snel te bereiken

- Verschillende sportmogelijkheden in de omgeving (golfbaan, skihal, sportscholen en diverse verenigingen)

Interesse? De verkoop is van start en er zijn nog woningen beschikbaar. Je bent op dinsdag 7 februari van harte welkom bij het kantoor van Olsthoorn Makelaars op Santiagosingel 1, Den Haag (Wateringse Veld). Tussen 17.00 en 19.00 uur staan onze makelaars voor je klaar om je vrijblijvend te woord te staan en van informatie te voorzien over de appartementen en penthouses.