Wonen in stijl.. wonen in Maison royal Den Haag!

05 februari 2021

Luxe, comfort, elegantie. Wilt u wonen met allure in hartje Den Haag?

 In het project Maison Royal hebben wij twee prachtige penthouses, Leonore & William, die aan al deze eisen voldoen!

Achter de monumentale gevel gaat een hele, nieuwe wereld schuil en de penthouses in Maison Royal hebben alles wat u zich maar kunt wensen! De appartementen hebben de charme van een karakteristiek pand en tegelijkertijd alle voordelen van een moderne, comfortabele nieuwbouw woning.

Vanuit de chique winkelstraat Noordeinde, met het koninklijk paleis op steenworp afstand, arriveert u in de entreehal van Maison Royal. Met de lift bereikt u op de tweede verdieping de entree van de penthouses. Zodra u de voordeur opent voelt u het direct, dit is het! De elegante hoge plafonds, de karakteristieke details, de ruimtelijke sfeer en dat midden in de stad!

Beide penthouses hebben vijf kamers en om het plaatje helemaal compleet te maken bereikt u bij beide appartementen via een vaste trap het schitterende dakterras met overweldigend uitzicht over de stad, wauw! De gehele dag kunt u hier in alle privacy van de zon genieten. En op een mooie zomeravond zit u heerlijk op uw eigen idyllische plek, kijkend naar het adembenemende uitzicht op de romantische stadslichtjes.

U kunt deze twee penthouses ook samenvoegen om er een woning van maar liefst 453 m2 van te maken.

De verwachte oplevering is april 2021. Bezichtigen is mogelijk op afspraak!

Benieuwd naar de penthouses? Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.