Woningzoeker Triadome online!

09 december 2022

De website van Triadome is verder uitgebreid om je mee te nemen in deze duurzame, luxe ontwikkeling aan de Vliet. Zo krijg je nu al een goede indruk hoe fantastisch je hier straks kunt wonen.

De Woningzoeker op de website is beschikbaar; je navigeert eenvoudig door het aanbod in Triadome met 79 duurzame koopappartementen en 7 penthouses. Per bouwnummer kun je zien waar het appartement is gelegen. Ook kenmerken als woonoppervlak, aantal kamers, balkon of terras en de verkoopindicatie prijs zijn hier vermeld. Een handig hulpmiddel bij het bekijken van de verschillen en de overeenkomsten tussen de verschillende types. En reuze handig ook bij het kiezen van jouw favoriete bouwnummer(s). Welk appartement of penthouse je ook kiest, altijd heb je de luxe van een ruim balkon of terras, grote ramen, een comfortabel binnenklimaat, vloerverwarming, een parkeerplaats in de half verdiepte garage, groen en water in de directe omgeving. In één woord: fantastisch!

Ontdek Triadome met de Woningzoeker en kijk welke bouwnummers jouw favoriet zijn. Is dat een stadswoning op de begane grond misschien, of een royaal appartement met een ruime, lichte living met open keuken, drie slaapkamers en twee badkamers? Maak jouw favoriete top 5 aan binnen een persoonlijke accountomgeving. Zo ben je straks als de verkoop start (begin 2023) al goed voorbereid op deze geweldige, duurzame, toekomstgerichte stap in jouw leven. 

Meer weten? Neem contact op met één van de makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Triadome?

Bekijk ook het project Triadome

In verkoop
custom media
Meer informatie

Triadome

Leidschendam

36 woningen beschikbaar
56m - 274m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 2.152.500