De Heeren van Vroondaal - Fase 1

DE HEEREN VAN VROONDAAL (onderdeel van Vroondaal Westmadepark) is een nieuwe ontwikkeling in Vroondaal. Met de ontwikkeling van DE HEEREN VAN VROONDAAL wordt een vervolg gegeven aan de ontwikkeling van Vroondaal aan het Park, dat inmiddels een begrip is in Den Haag en omstreken.

Net als deze succesvolle ontwikkeling biedt DE HEEREN VAN VROONDAAL ruimte aan chique, royale woningen met elk een eigen signatuur. Die signatuur komt onder meer tot uiting in het rijk gedetailleerde gevelbeeld, geïnspireerd op de chique, Haagse architectuurstijl uit de renaissance in combinatie met invloeden uit het vroegere Indië. Fraai gedetailleerd gevelwerk, een rijkheid aan ornamenten, veranda’s en pagode-vormige torentjes geven de woningen een klassiek en tegelijkertijd exotisch karakter. Tegelijkertijd voldoen zij aan de modernste eisen, onder andere op het gebied van duurzaamheid. Zo worden de woningen van DE HEEREN VAN VROONDAAL zonder gasaansluiting (maar met een bodemwarmtepomp) opgeleverd.
De natuur en de omgeving spelen in dit nieuwbouwproject een grote rol. Met grote achtertuinen en fraaie, groene hagen sluiten de woningen naadloos aan op het lommerrijke karakter van Park Madestein, het recreatiegebied dat DE HEEREN VAN VROONDAAL flankeert. In dit prachtige stuk Haagse natuur kun je naar hartenlust zwemmen en heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden. Ondanks de groene omgeving woon je in DE HEEREN VAN VROONDAAL niet afgelegen. Integendeel! Vanuit je herenhuis, twee of drie-onder-één-kap-woning of vrijstaande villa is alles in de buurt. Of je nu met de kinderen wil uitwaaien op het strand, wil genieten van cultuur in de stad of op de fiets naar de markt in Loosduinen gaat.
Lees meer...

Nieuws over De Heeren van Vroondaal - Fase 1

Verkoop Heeren van Vroondaal fase 2 start!

Save the date! Op woensdag 6 maart om 18:00 uur start de verkoop van de 31 luxe herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen van de Heeren van Vroondaal. Ga jij voor een ruim herenhuis of ben je verliefd geworden op een tweekapper? Aan jou de keuze! We vertellen je graag alles over de verkoop.

Lees verder

Verkoop De Heeren van Vroondaal is gestart


 

Goed nieuws!

De verkoop van de eerste 43 woningen in De Heeren van Vroondaal is medio september gestart! Het nieuwe plan is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark.
Lees verder

Chique nieuwbouw in De Heeren van Vroondaal

De verkoop start op 18 september a.s.


Het populaire Vroondaal aan het Park is inmiddels een begrip in Den Haag en omstreken. Nu wordt gestart met de ontwikkeling van het mooie Vroondaal Westmadepark. Maak kennis met het eerste deelplan: De Heeren van Vroondaal. Ook hier zijn de 2- en 3- onder 1 kap woningen, vrijstaande villa’s en herenhuizen chique, maar wel met een eigen signatuur. 


 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Teylingerlaan
341 m
Bushalte De Uithof
493 m
Bushalte Paul Captijnlaan
733 m
Bushalte Wellant College Madestein
800 m
Bushalte Lozerlaan
1 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Brede School Westhof
1.29 km
Bibliotheek Westland
1.79 km
OBS Houtwijk
2.18 km
De Eshof
2.2 km
Mytylschool de Piramide
2.79 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
1.17 km
Gamma
1.96 km
Spar
2.19 km
BouwCenter
2.45 km
Aldi
2.57 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Parnassia psycho-medisch centrum
1.46 km
Apotheek de Korenaer
1.49 km
Apotheek Poeldijk
1.79 km
Loosduinse apotheek
1.85 km
Waldeck Apotheek
2.32 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar