De Loef, Loevesteinlaan huur

Heerlijk wonen aan het Zuiderpark
Eigenlijk is alles in de buurt van De Loef. Avondje stappen? Winkelen in de binnenstad? Op de fiets rij je in 15 minuten naar de Bijenkorf. Moet je de stad uit? Met de auto zit je zo op de snelweg. Liever met het OV? Trams en bussen in overvloed, alle kanten op, dus ook naar Den Haag CS en Hollands Spoor. En in 5 minuten fiets je naar NS-station Moerwijk. Klapper op de zomerse vuurpijl: je woont straks vlakbij 11 kilometer strand, van knus Kijkduin tot levendig Scheveningen en het hippe Zuiderstrand daartussen.

In de directe omgeving van De Loef vind je allerlei leuke winkeltjes. Een hippe scooterwinkel? Check! Snuffelen naar vintage bij de Kringloop? Kan! Een buurtsuper? Is er. Liever voor het gemak alles onder één dak? Dan loop je naar het Winkelcentrum Leyweg, even verderop – het grootste winkelgebied buiten de Haagse binnenstad, met meer dan 100 winkels, diverse horecagelegenheden en iedere dinsdag een gezellige markt.

Wat een luxe!
Jouw appartement in De Loef wordt gloednieuw opgeleverd, met een hoog afwerkingsniveau. De wanden zijn kant en klaar behangen en zelfs alvast wit gesausd voor je. Wat je op de vloer wilt is natuurlijk smaakgebonden, dus daar kunnen we je niet bij helpen. Hoewel… Op de hoogste – negende – verdieping van de beide appartementengebouwen bevinden zich in totaal 12 penthouse-appartementen (ca. 83-87 m2). Niet alleen is het uitzicht hier subliem, ook het serviceniveau gaat nog net iets verder. Want hier helpen wij je ook graag bij de vloerafwerking, de raambekleding en de verlichting. We kunnen je zelfs een verhuisservice aanbieden.
Ook bijzonder zijn de acht maisonnettes op de begane grond en eerste etage. Qua grootte variëren ze van zo’n 83 tot maar liefst 104 m2. De open studioruimte op de begane grond is de perfecte werkplek, studeer- of hobbykamer.
De overige appartementen? Die zijn al net zo gevarieerd. Dat biedt flexibiliteit, want er is wat te kiezen. Wil je je balkon op de ochtendzon of de avondzon? Twee of drie slaapkamers? Een lichte, luxe keuken met inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap) hebben ze allemaal. Een smaakvol afgewerkte badkamer – met inloopdouche – ook. En je krijgt de beschikking over een berging op de begane grond. Parkeren? No problem. Op het afgesloten parkeerterrein houden we desgewenst een plekje voor je vrij.
Wij geven je graag meer informatie over alle mogelijkheden, je kunt ook kijken op de projectwebsite.
Lees meer...

Nieuws over De Loef, Loevesteinlaan huur

18-03-2019

Huren in De Loef: de verhuur start op 6 april a.s.

Wonen aan het mooiste park van Den Haag?  Welkom bij De Loef! 50 huurappartementen en 4 maisonnettes aan het Zuiderpark.


Lees verder

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs per maand

De Loef - Loevesteinlaan huur - Type B2

Adres Loevesteinlaan 373, Den Haag - huurprijs € 845 per maand

Beschikbaar

83 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

De Loef - Loevesteinlaan huur - Type A

Adres Loevesteinlaan 385-c, Den Haag - huurprijs € 980 per maand

Verhuurd

87 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Almeloplein
62 m
Bushalte Gramsbergenlaan
304 m
Bushalte Zuiderpark
402 m
Bushalte Meppelweg
458 m
Bushalte Halte F
582 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Mytylschool de Piramide
1.74 km
Het Galjoen
1.76 km
CBS De Vliermeent/De Vlierbloesem
1.76 km
Bibliotheek Segbroek
1.76 km
OBS De Vlierboom
1.77 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
27 m
PostNL
129 m
Jumbo
770 m
Roobol
861 m
Zeeman
917 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
DIO Drogist
612 m
ICI Paris XL
917 m
Etos
1.18 km
Pillen en Praten
1.21 km
Betje Wolff
1.29 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar