Het Boegbeeld

Een zee aan mogelijkheden in Het Boegbeeld op Scheveningen!
De appartementen in Het Boegbeeld zijn verdeeld over zes woonlagen. Het appartementencomplex loopt van de hoek van de Vissershavenweg tot de hoek van de Treilerweg. De koopappartementen variëren in oppervlakte van circa 52 m2 tot 126 m2, van twee tot 4 kamers. Elk appartement heeft een heerlijk terras. U geniet zo volop van de zeelucht, het zonlicht, het leven op straat, de bedrijvigheid in de haven.
Onder Het Boegbeeld komt een parkeergarage en een grote fietsenstalling. Hier zijn ook de bergingen van de appartementen. In de online Woonmodule krijgt u een compleet overzicht van de koopappartementen, de ligging, de vierkante meters, verkoopprijzen, alles wat u weten wilt.

Het aanbod koopappartementen:
HAVENZIJDE
2 x Twee-kamerappartementen van circa 52 m2
6 x Drie-kamerappartementen van circa 80 tot 150 m2
5 x Vier -kamerappartementen van circa 91 tot 126 m2 (mogelijkheid voor 5 kamers)

DORPZIJDE
2 x Twee-kamerappartementen van circa 51 m2
26 x Drie-kamerappartementen van circa 59 tot 82 m²
22 x Vier-kamerappartementen van circa 76 tot 111 m² (mogelijkheid voor 5 kamers)

Welkom in de appartementen
Het Boegbeeld is bijzonder door z’n locatie, vorm en aanbod. Zelfs de entree is verrassend: groots, uitnodigend, een mooie opmaat voor de 63 koopappartementen. Dertien daarvan bevinden zich aan de havenzijde. Deze appartementen geven vrij uitzicht over de haven, u heeft hier een heerlijk zonneterras op het zuiden.
Op de bovenste verdiepingen kijkt u vanaf uw terras zelfs richting zee, haven, strand en stad. Aan de Treilerdwarsweg vindt u de dorpszijde van Het Boegbeeld. Hier heeft u de keuze uit 50 appartementen, alle met balkon, loggia of terras.
Aan deze zijde bevinden zich onder andere ook de ruime appartementen met de karakteristieke ronde glazen gevels.
De bebouwing omarmt als het ware de heerlijke binnentuin, die alleen toegankelijk is voor bewoners.

Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers, de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen.
Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.

Welkom in het nieuwste Scheveningen
Er zijn veel soorten Scheveningen. De drukke badplaats rond het Kurhaus. Het oude vissersdorp. De nieuwbouw aan de zuidkant, tegen Duindorp. En dan is er natuurlijk het Scheveningen rond de havens.
Ooit was dit puur een werkterrein, domein van vissers en de visafslag. Maar die haven is ontdekt als ideale locatie voor veel meer dan werken. Flaneren. Op een terras zitten. Genieten van dagverse vis, in restaurants van elke prijsklasse. Bootjes in de jachthaven bekijken. Wandelen richting strand of richting Statenkwartier. Dit is het Scheveningen waar Het Boegbeeld wordt gebouwd. Het Scheveningen dat door de havens heerlijk open en ruim oogt. Echt een lekkere plek om te wonen.
Lees meer...

Nieuws over Het Boegbeeld

Welkom in Het Boegbeeld op Scheveningen

De bouw is inmiddels gestart! Nog twee appartementen beschikbaar!

Lees verder

Inschrijven voor Het Boegbeeld op Scheveningen kan tot 11 juni a.s.

Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.

Lees verder

Verkoop van 'Het Boegbeeld op Scheveningen' start op 25 mei a.s.

Het Boegbeeld is het jongste voorbeeld van de nieuwe koers die Scheveningen vaart. 


Rond de haven wordt geleefd als nooit tevoren. Steeds meer toonaangevende restaurants openen hier hun deuren. Dit is ook de thuishaven van zeilers, surfers, de Volvo Ocean Race. En zie de revival van de boulevard. Het havengebied is ontdekt door mensen die alles uit het leven willen halen. Het krijgt meer en meer de grandeur van het naastgelegen Statenkwartier. In die golfbeweging past Het Boegbeeld. Dit veelzijdige appartementencomplex wordt gebouwd naast en boven het legendarische visrestaurant Weduwe van der Toorn. Dit wordt hét symbool van het nieuwste Scheveningen.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Duinstraat
69 m
Bushalte Prins Willemstraat
278 m
Bushalte Keizerstraat
342 m
Bushalte Jacob Pronkstraat
346 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Duinoordschool
960 m
Maris College Statenkwartier
1.02 km
Internationaal Esperanto-Instituut
2.32 km
Galvanischool
2.41 km
Openbare Bibliotheek Bomenbuurt
2.44 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
420 m
ABN Amro
1 km
PostNL
2.25 km
Praxis
2.63 km
Zeeman
2.73 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Prins Willemstraat B.V.
321 m
Etos
328 m
Apotheek Den Heijer
381 m
Apotheek Scheveningen B.V.
443 m
DIO Drogist
1.51 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar