Vroondaal Kavels

Midden in de natuur maar toch in het stadse Den Haag uw woning geheel naar eigen wens ontwerpen en laten bouwen, dat kan in Vroondaal!

Vroondaal ligt aan de rand van Den Haag in natuur- en recreatiegebied Madestein. Vanuit uw woning loopt u direct in de natuur, het strand ligt bijna naast uw deur terwijl u met de auto in 15 minuten de Haagse binnenstad bereikt! De woonwijk wordt gekenmerkt door rust, heel veel ruimte en vooral vrijheid. Alle voorzieningen waarvan u graag dagelijks gebruik maakt liggen in de omgeving direct grenzend aan het woongebied. Denkt u aan het complete wijkwinkelcentrum Loosduinen met winkels zoals Albert Heijn en de Hema, maar ook met speciaalzaken op het gebied van delicatessen, mode en inrichting. Scholen, opvang en zorgvoorzieningen zijn allemaal in een straal van circa 10 autominuten aanwezig. Winterse wandelingen door de natuur, schaatsen op de vele waterplassen, in het voorjaar genieten van de uitbundige bloei van boshyacinten en rododendrons in Park Ockenburgh en zomers lekker uitrusten op het na bij gelegen strand of in de koelte van de bossen. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven, verstoppertje spelen, speurtochten en hutten bouwen.... ouderwets speelplezier.
Kortom, een Haags woongebied dat het waard is te ontdekken!

Vroondaal biedt ruime kavels vanaf circa 600 m2. Wij bespreken graag met u uw wensen en sluiten deze aan op de mogelijkheden in Vroondaal. Wij bieden u deskundige en ervaren begeleiding door onze adviseurs, die u desgewenst met raad en daad terzijde staan van aankoop tot realisatie van uw woning.

Wij nodigen u uit Vroondaal te bezoeken en te ervaren. U kunt zonder afspraak ons informatiecentrum bezoeken van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 en 15.00 uur. Liever een ander moment? Afspraken maken wij op elk gewenst moment.

Een eerste indruk van Vroondaal kunt u krijgen via de projectsite: www.vroondaal.nl. Via de site kunt u ook onze brochure aanvragen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

WIj heten u graag van harte welkom!
Lees meer...

Nieuws over Vroondaal Kavels

Open Huis Graaf Janpad 24

Halfvrijstaande villa Type DUET in villapark Vroondaal. 


Duet wordt gerealiseerd op een grote hoekkavel, dat in twee afzonderlijke kavels is verdeeld. De kavel wordt aan de straatzijde begrensd door de Graaf Florislaan en het Graaf Janpad. Elke halfvrijstaande villa heeft twee terrassen, waarvan altijd één op het zuiden. Zo profiteert u maximaal van het zonlicht. 

Lees verder

Vroondaal Dag op 6 oktober a.s.

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning  of vrije kavel in Den Haag? Op 6 oktober a.s. van 10.00-12.00 uur bent u van harte welkom om in het informatiecentrum ‘de Vroonhof’ kennis te maken met alle nieuwbouwprojecten die te koop zijn in Vroondaal – Den Haag.

Lees verder

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

Sfeergebied De Hoogte

Bouwnummer 0094 - koopsom € 418.000 v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud

200 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Sfeergebied De Spiegel

Bouwnummer 0295 - koopsom € 640.000 v.o.n.

Verkocht

400 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Wellant College Madestein
534 m
Bushalte Ockenrode
654 m
Bushalte Parnassia
821 m
Bushalte Ockenburgh
932 m
Bushalte Haeghe Flor
983 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Brede School Westhof
1.87 km
Bibliotheek Westland
2.06 km
OBS Houtwijk
2.25 km
De Eshof
2.29 km
Eerste Westlandse Montessorischool
2.8 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
1.21 km
Gamma
1.88 km
Spar
1.91 km
BouwCenter
2.68 km
Aldi
2.99 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Parnassia psycho-medisch centrum
813 m
Apotheek de Korenaer
1.41 km
Loosduinse apotheek
1.73 km
Waldeck Apotheek
1.97 km
Apotheek Poeldijk
2.11 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar