Vroongoed

HET VROONGOED
Heeft u geen behoefte om uw eigen droomhuis te laten bouwen maar bent u wel gecharmeerd van deze plek nabij stad en strand en midden in het groen? Voor de liefhebbers bieden we Het Vroongoed. Dit exclusieve kleinschalige project biedt riante woningen aan met een een woonoppervlak vanaf ca. 190 tot 225 m2 inclusief garage, een luxe werkingsniveau en zijn gelegen op ruime kavels van circa 552 tot 724 m2. Daarnaast zijn er voldoende keuzemogelijkheden om de woningen naar eigen wens af te bouwen.

In het Vroongoed woont u in een ruim opgezette buurt omgeven door groen en water. Het ontwerp van de woningen refereert naar de nog altijd populaire eclectische architectuur uit de 19e eeuw. Deze statige stijl, die vooral veel voorkomt rond de grote stedelijke parken en in bosrijke villawijken, wordt gekenmerkt door een rijke detaillering, gevarieerde dakvlakken en rijzige gevelopbouw. Deze elementen zijn in een eigentijdse vorm toegepast en vormen hiermee een chique en herkenbare buurt.

VROONDAAL
Vroondaal ligt in Madestein, een prachtig natuur- en recreatiegebied, grenzend aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde. Met alle voorzieningen van Den Haag binnen bereik. In de directe omgeving vindt u alle basisvoorzieningen zoals (internationale) scholen, kinderopvang en sportclubs. Binnen vijf minuten bent u in Loosduinen voor uw dagelijkse boodschappen en binnen een kwartier in de Fred of hartje Den Haag om heerlijk te shoppen.

Omringd door natuur & groen
10 minuten van strand en zee
5 minuten van winkels, recreatie & sport
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Wellant College Madestein
347 m
Bushalte Ockenrode
656 m
Bushalte Ockenburgh
840 m
Bushalte De Uithof
855 m
Bushalte Teylingerlaan
860 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Brede School Westhof
1.82 km
OBS Houtwijk
2.02 km
De Eshof
2.06 km
Bibliotheek Westland
2.15 km
Mytylschool de Piramide
3.03 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
973 m
Gamma
1.68 km
Spar
2.15 km
Aldi
2.73 km
BouwCenter
2.79 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Parnassia psycho-medisch centrum
1.05 km
Apotheek de Korenaer
1.2 km
Loosduinse apotheek
1.54 km
Waldeck Apotheek
1.87 km
Apotheek Poeldijk
2.18 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar