The Minister

HIGH RISE APARTMENTS in THE MINISTER, RIJSWIJK

Op de plek van de voormalige Winston Churchill Tower in Rijswijk, waar ooit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zetelde, ontstaat straks een fonkelnieuwe woonlocatie: The Minister.
Minstens zo eigenzinnig als de Engelse staatsman…, net zo charismatisch. The Minister is een tot dusver ongekende highrise, toonaangevend in de skyline van Rijswijk en op een steenworp afstand van Den Haag.
On top bevinden zich de exclusieve Sky apartments. Eronder liggen de luxe, lichte en energiezuinige koopappartementen, the Prime apartments. Met royale buitenruimtes en maximale privacy. Veilig en duurzaam. Klaar voor de toekomst.

We shape our buildings, and afterwards, our buildings shape us. – Winston Churchill

FROM ANOTHER POINT OF VIEW
Adam Smit van ZZDP Architects in Amsterdam tekende voor het ontwerp. De unieke, volledig transparante gevels zijn kenmerkend voor zijn modern gelijnde architectuur met veel licht, lucht en ruimte. DELVA Landscape Architects geeft het groen rondom de highrise een nieuwe, eigentijdse context. Uitnodigend, met ruimte voor verbinding.

VOLOP KEUZE
De bovenste drie verdiepingen zijn voorbehouden aan 24 exclusieve Sky Apartments (koop)
De verdiepingen 16 tot en met 21 zijn gereserveerd voor 66 luxe Prime Apartments (koop).
De diversiteit zit vooral in de oppervlakte, indeling en mogelijkheden. Met woonoppervlakten van 67 m² tot 164 m² is er voor ieder wat wils in The Minister. Door raampartijen die reiken van de vloer tot aan het plafond is de beleving van licht, ruimte en lucht in elke woning uitzonderlijk.
Alle appartementen beschikken bovendien over 1 of 2 zeer royale balkons van minimaal 8 m² tot 16 m² om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht.

Op de begane grond t/m de 15e etage worden 220 vrije sector huurappartementen gesitueerd.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
The Minister ligt om de hoek van de A4 en A12/A13. De bus en tram stoppen voor de deur en NS-station Rijswijk ligt op loopafstand. U bent, hoe u ook reist, altijd snel in hartje Delft, Den Haag of Rotterdam.
Het groen van het historische Kruisvaarderspark is dichtbij. Net als het geliefde Rijswijkse bos en het Julianapark. In de buurt zijn verschillende sportfaciliteiten. Het authentieke oude centrum en de schouwburg zijn op loopafstand.
Voor vers brood en een perfecte cappuccino en de dagelijkse boodschappen hoeft u nauwelijks de deur uit.
Het aangrenzende winkelcentrum In de Bogaard heeft een gevarieerd aanbod van winkels en (medische) voorzieningen. En dat wordt alleen maar beter want de plannen voor een ambitieuze make-over liggen klaar.

Prognose start verkoop zomer 2019. U kunt zich registreren als belangstellende via de projectwebsite: www.theminister.nl
Lees meer...

Nieuws over The Minister

Wonen op hoog niveau in The Minister!

Op de plek van de voormalige Winston Churchill Tower in Rijswijk, waar ooit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zetelde, ontstaat straks een fonkelnieuwe woonlocatie: The Minister. Minstens zo eigenzinnig als de Engelse staatsman…, net zo charismatisch. The Minister is een tot dusver ongekende highrise, toonaangevend in de skyline van Rijswijk en op een steenworp afstand van Den Haag.    

Lees verder

High Rise apartments in The Minister

Op de plek van de voormalige Winston Churchill Tower in Rijswijk, waar ooit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zetelde, ontstaat straks een fonkelnieuwe woonlocatie: The Minister.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Pr. Marijkesingel
182 m
Bushalte Schaapweg
291 m
Bushalte Minister Van den Tempellaan
324 m
Bushalte De Schilp
383 m
Bushalte Pr. Margrietsingel
406 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Dwergenhut
604 m
Kinderdagverblijf 't Strijpje
636 m
CBS De Gantel II
737 m
Maria Montesorie school
751 m
Zo Kinderopvang & Bso
965 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Roobol
865 m
PostNL
1.16 km
Coop
1.72 km
Hornbach
1.84 km
Lidl
1.95 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
AED
90 m
Mediq Apotheek Steenvoorde
305 m
Nieuw Rijswijk Apotheek
344 m
Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk
351 m
Apotheek Het Kruispunt
738 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar