Parador, Scheveningseweg 82, 's-Gravenhage

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

Parador, Scheveningseweg 82

PARADOR DEN HAAG

VERKOOP GESTART!
Neem gerust contact op met de makelaar om de beschikbaarheid door te nemen.

Wonen in de wijk die het meest Haags is van allemaal

Ja, Den Haag kent veel meer wijken. Officieel dan. Want hét Den Haag zoals iedereen dat kent, is dat niet die ene wijk: het Statenkwartier? Straten en lanen langs een lineaal ontworpen, zo recht. De rode baksteen van de herenhuizen die de wijk kleurt. Trapgevels en torentjes als de finishing touch van toch al rijk gedetailleerde architectuur met metselwerk, met ramen, met bogen. Hier hebben architecten plezier gehad in hun werk. En nog: aan de voet van de wijk, aan de Scheveningseweg 80-82 op de hoek met de Frankenslag, krijgt het Statenkwartier uitbreiding. Het verouderde kantoorgebouw maakt plaats voor ‘Parador’. Een nieuw appartementengebouw, vormgegeven in een stijl die de architecten van toen instemmend zouden begroeten.

Appartementen en penthouses
De realisatie van Parador is iets om naar uit te kijken. Verdeeld over 5 lagen telt het gebouw 14 appartementen en 2 majestueuze penthouses. Elk appartement is uniek: door de grootte, de indeling, de ligging. De hoge verdiepingen zijn typisch Statenkwartier. Hier, in Parador, krijgen de appartementen nog eens extra allure met een vide ter hoogte van de bogen. Het oogt licht, het oogt ruim. En het oogt vooral exclusief.

Buitenverblijf en parkeren
Natuurlijk geniet u ook buiten van deze door en door Haagse locatie: een terras op de begane grond en de top-etage, een loggia balkon op de overige verdiepingen. Balkons liggen fraai verscholen in de bogen die Parador tot zo’n vertrouwde nieuwkomer in de wijk maken. De parkeerplaatsen onder het gebouw zijn uitsluitend bestemd voor de bewoners. Historische architectuur gaat er hand in hand met modern comfort. Inclusief energiezuinige installaties.

Statenkwartier: tussen stad en strand
Het Statenkwartier is de locatie van Parador. Met andere woorden, stad en strand zijn al even dichtbij. Schuin aan de overzijde ligt het groen van de Waterpartij, tien wandelminuten verder begint het winkelplezier van de Fred. De Scheveningseweg is ook al een efficiënte ontsluitingsroute naar bestemmingen verder weg. Alsof u hier ooit weg wilt uit een wijk waarvoor ooit de naam ‘s-Gravenhage in het leven moet zijn geroepen.
Lees verder...

Nieuws over Parador, Scheveningseweg 82

Uniek wonen in het Statenkwartier!

De realisatie van Parador (Scheveningseweg 82) is iets om naar uit te kijken. Verdeeld over 5 woonlagen telt het gebouw 14 appartementen en 2 majestueuze penthouses. Elk appartement is uniek: door de grootte, de indeling, de ligging en oriëntatie op de zon. 

Lees verder

Fraai appartement aan de Frankenslag

De realisatie van Parador (Scheveningseweg 82) is iets om naar uit te kijken. Verdeeld over 5 woonlagen telt het gebouw 14 appartementen en 2 majestueuze penthouses. Elk appartement is uniek: door de grootte, de indeling, de ligging en oriëntatie op de zon. 

Lees verder

Penthouse te koop in Parador!

Het verouderde kantoorgebouw aan de voet van het Statenkwartier aan de Scheveningseweg 82/hoek Frankenslag maakt plaats voor 'Parador'; een nieuw appartementengebouw in fraaie stijl!

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Scheveningseweg
45 m
Bushalte Rusthoekstraat
314 m
Bushalte Professor B.M.Teldersweg
418 m
Bushalte Prins Willemstraat
456 m
Bushalte Prins Mauritsplein
459 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Duinoordschool
601 m
Maris College Statenkwartier
903 m
Internationaal Esperanto-Instituut
1.67 km
Swedenborg-genootschap
1.92 km
Galvanischool
2.11 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
530 m
Etos
711 m
ABN Amro
838 m
DIO Drogist
1.44 km
PostNL
1.75 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Prins Willemstraat B.V.
472 m
Apotheek Scheveningen B.V.
588 m
Apotheek Den Heijer
812 m
W.A.L. Huysmans, tandarts
1.4 km
Duin Apotheek
1.58 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag