Koopprijs

Van € 745.000 - € 1.225.000

Aantal woningen

10

Woonoppervlakte

90 m2 tot 145 m2
Woonkamer oppervlakte
43 m2 tot 60 m2
Inhoud
290 m3 tot 450 m3

Omschrijving

LOFT APARTMENTS PARADOR

Op de 1e tot en met 3e etage van Parador worden in totaal 10 schitterende appartementen gerealiseerd met woonoppervlakten van 90 tot en met 145 m². Alle appartementen beschikken over een zeer fraaie patio met een heerlijke hoogte waardoor ook heel veel lichtinval in de woonkamer wordt gerealiseerd.

De appartementen lopen uiteen van een 2 à 3 kamer appartement tot en met een royaal 4-kamer appartement.
Elk appartement beschikt over een gasten wc, een kwalitatieve badkamer vrijwel altijd voorzien van dubbele wastafel, wc, douche, ligbad en handdoekenradiator. 3 van deze appartementen hebben één badkamer en 7 van deze appartementen beschikken naast de eerder genoemde badkamer daarnaast nog over een 2e badkamer of doucheruimte met wastafel.

Alle appartementen beschikken over een privé berging en daarnaast is er een royale gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.
Voor het stallen van de auto/auto's is er een ruim aanbod aan inpandige stallingsplaatsen in de ondergelegen stallingsgarage. Uiteraard zijn de appartementen en de stallingsgarage middels een lift met elkaar verbonden.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Loft Apartments in het project Parador, Scheveningseweg 82

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.