Sales Lounge Landgoed Voorlei zaterdag 6 juli geopend van 10.00 tot 12.00 uur!

05 juli 2024

In groengebied Het Lint zijn nog enkele woningen te koop. Er is een nieuwe variant van woningtype E ontwikkeld: toekomstbestendige woningen. Een aankoop en investering met oog voor jouw toekomst.

Deze nieuwe variant van woningtype E heeft onder meer een slaapkamer en een extra badkamer op de begane grond. Ook je fiets kun je overdekt stallen in de vrijstaande houten berging.

Groengebied Het Lint ligt aan de rand van het Landgoed Voorlei. De lange laan met bomen aan weerszijden geven je het heerlijk vrije gevoel van landelijk wonen. Jouw droom? Kies voor het nieuwe woningtype E: toekomstbestendig!

Heb je vragen en wil je kennismaken met het project? Je bent van harte welkom. Het makelaarsteam is elke donderdag aanwezig van 16.00 - 18.00 uur. En elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur; morgen dus! Een afspraak maken is niet nodig. Het is vrije inloop.

De werkzaamheden op het Landgoed zijn inmiddels gestart, het terrein blijft open! Adres Sales Lounge: Veursestraatweg 185, Leidschendam

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landgoed Voorlei?

Bekijk ook het project Landgoed Voorlei

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landgoed Voorlei

Leidschendam

10 woningen beschikbaar
142m - 194m woonoppervlakte
€ 669.500 tot € 1.395.000