Rieteilanden - succesvolle Meet en Greet

15 december 2023

In het geliefde Hoogland in Naaldwijk ontvouwt zich een veelbelovend nieuw hoofdstuk met het exclusieve nieuwbouwproject: Rieteilanden.

Deze wijk, die zich kenmerkt door haar kindvriendelijkheid en populariteit, biedt een uniek assortiment vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Rieteilanden belichaamt hoogwaardige, duurzame architectuur te midden van een serene en eigentijdse woonomgeving, omringd door water.

Op donderdag 7 december vond de succesvolle Meet & Greet plaats, waar meer dan 200 geïnteresseerden zich verzamelden om de woningplattegronden en impressies van de verschillende woningtypes te bewonderen. Een veelbelovende start van dit nieuwe bouwproject.

Rieteilanden geniet van een centrale ligging in het schilderachtige Westland, en biedt directe nabijheid tot een scala aan voorzieningen. Van winkels tot stranden, parken, scholen, sportverenigingen en de steden Den Haag en Rotterdam; alles bevindt zich binnen handbereik. 

Binnenkort krijg ook jij de kans om een eigentijdse, toekomstbestendige woning aan het water te verwerven in Rieteilanden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in deze stijlvolle nieuwbouwwijk? Meld je dan aan op de projectwebsite.

De koopsomindicatie voor deze exclusieve woningen begint vanaf circa € 725.000,- v.o.n. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rieteilanden?

Bekijk ook het project Rieteilanden

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Rieteilanden

Naaldwijk

150m - 200m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend