De verkoop van Parels aan het Water start op 24 juni tussen 17.00 en 18.30 uur

07 juni 2024

Goed nieuws in Rijswijk: in het nieuwbouwplan Parels aan het Groen gaat Roosdom Tijhuis 8 waterwoningen van het woningmodel Parels aan het Water bouwen. Wonen alsof je op vakantie bent, wie wil dat nu niet?

Elke dag een prachtig uitzicht op het water. En in de zomer geniet je tot laat in de avond van een drankje op je eigen riante terras. Wedden dat je je hier direct thuis voelt! De slimme indeling maakt van deze Parel aan het Water een wel hele royale plaats om te wonen. Probeer dat maar eens te vinden tijdens een vakantie! In Rijswijk gebeurt het. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 151 m².

De definitieve verkoop van dit fraaie nieuwbouwplan start op maandag 24 juni 2024. Op deze dag zal er van 17:00 uur tot 18:30 uur een vrije inloop zijn in het informatiecentrum RijswijkBuiten (Rijnweg 3b). Hier kun je dan ter plaatse de verkoopbrochure afhalen. De verkopende makelaars en Roosdom Tijhuis zullen daar dan ook aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Tevens vind je vanaf start verkoop alle verkoopdocumentatie en de definitieve prijzen ook online op de projectwebsite. Mocht je op maandag 24 juni verhinderd zijn, de brochure en de prijslijst zijn vanaf deze datum ook af te halen bij de verkopende makelaars.

Heb jij interesse in één van de woningen? Inschrijven hiervoor kan online vanaf start verkoop tot uiterlijk maandag 1 juli 2024, 12:00 uur met behulp van de button 'digitaal inschrijven' welke tijdens de inschrijftermijn hieronder op deze projectwebsite te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen alle woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Parels aan het Water?

Bekijk ook het project Parels aan het Water

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Parels aan het Water

Rijswijk

151m woonoppervlakte
€ 689.500 tot € 750.000