Laatste penthouse ZUIDKADE te Scheveningen!

22 mei 2024

Grijp de unieke kans om te wonen in het laatste penthouse aan de Zuidkade in Scheveningen, waar elke dag voelt als vakantie. Geniet van ongeëvenaarde luxe, adembenemende zeezichten en hoogwaardige afwerking. 

Ontdek het perfecte thuis in bouwnummer 78, LEVS 213! Met maar liefst vier ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, luxe badkamer en separaat toilet biedt dit penthouse alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Geniet van de zon en het prachtige uitzicht op ieder moment van de dag, dankzij de grote buitenruimtes aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Met een schuivende gevelpui aan de voorkant haal je bovendien het buitengevoel naar binnen!

Het penthouse beschikt over luxe voorzieningen, waaronder een Next125 keuken met alle inbouwapparatuur, vloerverwarming, en een eigen parkeerplaats in de garage. 

Mis deze unieke kans niet om het buitengevoel naar binnen te halen en de indeling naar uw wensen aan te passen. Bespreek alle mogelijkheden met de makelaar en maak bouwnummer 78 uw thuis met ongeëvenaarde luxe en comfort. Bekijk op de website de plattegrond.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project ZUIDKADE, de Zuid

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

ZUIDKADE, de Zuid

's-Gravenhage

85m - 223m woonoppervlakte
€ 700.500 tot € 1.973.500