Laatste kans: exclusief event penthouse ZUIDKADE!

26 april 2024

Op woensdag 1 mei openen de deuren van Penthouse 78 voor een onvergetelijk kijkje in de toekomst van luxe wonen. Van 14.00 tot 16.00 uur ben je welkom om de grandeur van dit penthouse te ervaren, mét adembenemend panoramisch uitzicht. Aanmelden is verplicht!

Ontdek het perfecte thuis in bouwnummer 78, LEVS 213! Met maar liefst vier ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, luxe badkamer en separaat toilet biedt dit penthouse alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Geniet van de zon en het prachtige uitzicht op ieder moment van de dag, dankzij de grote buitenruimtes aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Met een schuivende gevelpui aan de voorkant haal je bovendien het buitengevoel naar binnen!

Het penthouse beschikt over luxe voorzieningen, waaronder een Next125 keuken met alle inbouwapparatuur, vloerverwarming, en een eigen parkeerplaats in de garage. 

De makelaars staan klaar om je persoonlijk te begeleiden door deze droomwoning. Maar wees er snel bij, want de ruimte is beperkt en aanmelding is verplicht. Mis deze unieke kans niet en meld je vandaag nog aan. Maak van je droomwoning werkelijkheid en reserveer je plek voor dit exclusieve evenement.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project ZUIDKADE, de Zuid

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

ZUIDKADE, de Zuid

's-Gravenhage

85m - 223m woonoppervlakte
€ 700.500 tot € 1.973.500