Wonen aan de haven!

03 augustus 2023

Geniet in dit luxe 4-kamer appartement van een levendig uitzicht op de haven van Scheveningen. Met aan- en afvarende vissersboten en plezierjachten is er hier altijd iets te zien. In deze royale woning van maar liefst 135 m² ontbreekt het je nergens aan.

Woningtype LEVS 135 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met luxe Next 125 open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 135 m². Aan de voorzijde hebben de woningen ook nog een een grote gevelpui die opengeschoven kan worden, hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

Heb je specifieke wensen voor de indeling van jouw toekomstige woning? Geen probleem. Bezoek de Sales Gallery, geopend iedere vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur en iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur, en bespreek de mogelijkheden met één van de makelaars die jou graag helpen met het creëren van jouw droomhuis!

Op woensdag 30 augustus 2023 vindt een speciaal verkoopevenement plaats van 17.00 tot 19.00 uur. Je bent van harte welkom om vrij binnen te lopen en alles te ontdekken. Tijdens het evenement zal er zelfs een hoogwerker aanwezig zijn, zodat je een exclusief kijkje krijgt over het terrein, de haven en de zee. Dit wil je niet missen, dus zet het snel in je agenda! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 30 augustus! Locatie De Zuid Gallery, Hellingkade 230 in Scheveningen. Voor navigatie kun je het beste naar Houtrustweg 505 gaan, vlakbij het Zuiderstrandtheater, en je auto parkeren bij het strand.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project ZUIDKADE, de Zuid

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

ZUIDKADE, de Zuid

's-Gravenhage

85m - 223m woonoppervlakte
€ 700.500 tot € 1.973.500