ZUIDKADE, de Zuid, 's-Gravenhage

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

ZUIDKADE, de Zuid

ZUIDKADE

ZUIDKADE is het derde deelplan van het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen. De appartementen liggen direct aan de kade met uitzicht over de zee, het strand en de haven. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand.

In ZUIDKADE komen op de begane grond commerciële ruimten, op de eerste t/m vijfde verdieping komen 75 luxe appartementen en penthouses met een woonoppervlakte van ca. 85 tot ca. 223 m2 groot! De luxe appartementen hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over de haven, de zee of de duinen, maar aan de achterkant over de gezamenlijke binnentuin! Naast de luxe appartementen komen er ook nog prachtige en bijzondere herenhuizen, welke later in verkoop gaan.

UNIEKE LOCATIE DE ZUID

DE ZUID ligt pal aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Aan de ene kant de zee, het strand en de duinen, aan de andere kant in de directe nabijheid het gezellige Statenkwartier, gevarieerde winkelstraten en restaurants en de historische binnenstad van den Haag.Het nieuwbouwproject ZUIDKADE ligt direct aan de haven, naast het gerealiseerde ZUIDHAVEN en ZUIDDUIN.

Je zit zo in het centrum of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is DE ZUID goed bereikbaar.

DE APPARTEMENTEN

De 75 appartementen van ZUIDKADE gaan binnenkort in verkoop. In het gehele plan zitten maar liefst 21 woningtypes. De type namen zijn gebaseerd op het feit dat het ene deel van het gebouw LEVS Architecten heeft ontworpen en het andere deel van het gebouw ZECC Architecten.

Hieronder vindt u de ZECC appartementen:

ZECC 99 | Type I | bnr. 20, 22, 24, 27
Woningtype ZECC 99 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 97 tot 102 m². Aan de voorzijde hebben de woningen een mooie erker met een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Bouwnummer 24 heeft een extra balkon aan de voorzijde een erker met uitzicht op de haven en zee. De woningen zijn erg licht door de grote raampartijen. Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd.

ZECC 112 | Type 1-SP | bnr. 16
Woningtype ZECC 112 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en een separate toiletruimte. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 112 m². Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de royale tuin, heerlijk op de zon georiënteerd. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 115 | Type 1 | bnr. 18, 31, 33, 35, 37
Woningtype ZECC 115 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 112 tot 118 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken (bouwnummers 18, 31 en 33). In de erker hebben de woningen ook nog een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 37 heeft zelfs een royale tuin. De solarlux pui hebben alleen bouwnummers 18, 31 en 33. Bouwnummer 35 heeft daarentegen een balkon aan de voorzijde! Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 128 | Type L-sp | bnr. 28, 38
Woningtype ZECC 128 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 125 tot 130 m². Daarnaast heeft bouwnummer 28 ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken. In de erker zit een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 130 | Type L | bnr. 29
Woningtype ZECC 130 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken en een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 130 m². Daarnaast heeft het appartement een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken. De erker heeft ook nog een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd. Verder is de woning erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 131 | Type C1 | bnr. 40, 42, 44, 46
Woningtype ZECC 131 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 125 tot 130 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken. De bouwnummers 40, 42 en 44 hebben in de erker een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 15 heeft zelfs een royale tuin. Bouwnummer 46 heeft daarentegen weer een extra balkon aan de voorzijde. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 132 | Type C2 | bnr. 15, 39, 41, 43, 45
Woningtype ZECC 132 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 125 tot 130 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken (bouwnummers 41, 43 en 45). Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 15 heeft daarentegen weer een tuin op het Zuiden. Aan de voorzijde hebben de woningen ook nog een solarlux pui, hiermee kan je de pui openschuiven in de erker (bouwnummers 41, 43 en 45) en haal je het buitengevoel naar binnen! Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 143 | Type J | bnr. 17, 26, 30, 32, 34
Woningtype ZECC 143 beschikt over vier ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 140 tot 150 m². Aan de voorzijde hebben de woningen een mooie erker met een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Daarnaast hebben de appartementen (bouwnummers 17, 26 en 30) een prachtig uitzicht over zee. Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 32 heeft zelfs een balkon aan de voorzijde. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen en doorzon-indeling.

ZECC 159 | Type U | bnr. 19, 21, 23
Woningtype ZECC 159 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 159 m². Aan de voorzijde heeft de woning een erker met een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! De woning is erg licht door de grote raampartij en de doorzon-indeling. De woning heeft als een van de weinige appartementen ramen in de zijgevel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

ZECC 223 | Type Z | bnr. 25, 36, 47
Woningtype ZECC 223 Ultieme luxe, vrijheid en vergezichten
Een riante living met open keuken, twee royale terrassen één gericht op de zeezijde en de ander op de landzijde, vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers met separaat toilet. Precies zoals een penthouse hoort te zijn, met een fenomenaal uitzicht over zee en de haven. De indeling van de penthouses is gericht op een luxe leefstijl, waardoor de living en slaapvertrekken zo uit een 5 sterrenhotel lijken te komen.

Hieronder vindt u de LEVS appartementen:

LEVS 92 | Type I | bnrs. 81, 83, 85, 87
Vanuit je woonkamer heb je uitzicht op de haven van Scheveningen, een levendig uitzicht dat nooit gaat vervelen door de aan- en afvarende vissersboten en plezierjachten. Deze ruime woningen zijn maar liefst circa 85 tot 92 m² groot! De appartementen zijn zeer efficiënt ingedeeld en zijn gelegen op de 1ste tot en met de 4e verdieping. De living met erker aan de havenzijde zorgt met de grote raampartijen voor een fenomenaal uitzicht. De appartementen hebben twee slaapkamers grenzend aan een eigen balkon en liggen op het zuiden. Hier heb je het vakantiegevoel in eigen huis.

LEVS 102 | Type 1 | bnrs. 50, 52, 54, 56
Woningtype LEVS 102 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 102 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een zeer grote buitenruimte aan de achterzijde van de woning, heerlijk op de zon georiënteerd. Aan de voorzijde hebben de woningen een grote gevelpui die opengeschoven kan worden. Hierdoor haal je het buitengevoel heerlijk naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 108 | Type 1-SP | bnr. 68, 79
Woningtype LEVS 108 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 105 tot 111 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorkant met een prachtig uitzicht op de Eerste Haven en de zee. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 117 | Type L | bnr. 71, 73, 75, 77
Woningtype LEVS 117 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 112 tot 119 m². Daarnaast hebben bouwnummers 71, 73 en 75 ook een erker met een prachtig uitzicht over de Eerste Haven en de zee. Bouwnummer 77 heeft zelfs een extra balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 121 | Type L-sp | bnr. 70, 72, 74, 76
Woningtype LEVS 121 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 118 tot 125 m². Daarnaast hebben bouwnummers 70 en 72 een erker met een prachtig uitzicht op de eerste haven en de zee. Bouwnummer 74 heeft zelfs een extra balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd. Zou je de woning anders ingedeeld willen hebben? Géén probleem, bespreek de mogelijkheden met de makelaar!

LEVS 123 | Type C | 69, 80
Woningtype LEVS 123 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 123 m². Daarnaast hebben de appartementen een erker aan de voorzijde van de woning met een prachtig uitzicht op de Eerste Haven en de zee. De woningen zijn erg licht door de grote raampartijen en de doorzonindeling. Bouwnummer 80 heeft zelfs extra ramen in de zijgevel. Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 135 | Type Fk | bnr. 59, 61, 63, 65, 67
Woningtype LEVS 135 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 135 m². Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Aan de voorzijde hebben de woningen ook nog een grote gevelpui die opengeschoven kan worden, hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 146 | Type J | 49, 51, 53, 55
Woningtype LEVS 146 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 140 tot 149 m². Daarnaast hebben bouwnummers 49, 51 en 53 ook een erker met een prachtig uitzicht op de Eerste Haven en de zee. Bouwnummer 55 heeft zelfs een extra balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 147 | Type U | bnr. 82, 84, 86, 88
Vanuit jouw huis naar het Zuiderstrand lopen, uitkijken op de bedrijvigheid van de haven of een drankje drinken bij de plaatselijke horeca. Dat kan in DE ZUID! Wordt jouw nieuwe adres Hellingkade in Den Haag Scheveningen? Deze woningen liggen aan de Derde Haven en hebben een totale woonoppervlakte van ca. 139 tot 153 m². Daarnaast heb je ook een riante buitenruimte op het Zuidwesten van ca. 14 m2. Hier heb je genoeg ruimte om bijvoorbeeld een lekker wijntje te drinken of gezellig een hapje te eten. Bouwnummer 88 heeft zelfs nog een balkon aan de voorzijde van ca. 5 m².


LEVS 192 | Type Fg | bnr. 58, 60, 62, 64, 66
Woningtype LEVS 192 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, twee luxe badkamers en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 192 m². Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de ruime buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Aan de voorzijde hebben de woningen een grote gevelpui die opengeschoven kan worden, hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de inpandige buitenruimte, deze loggia biedt mooie vergezichten over de zee en de haven van Scheveningen. Je zit heerlijk beschut zodat je het hele jaar door van buiten kan genieten.

LEVS 213 | Type Z | bnr. 57, 78, 89
Woningtype LEVS 213 beschikt over vier ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Bouwnummers 78 en 89 hebben er zelfs nog een badkamer bij. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 207 tot 219 m². De appartementen hebben naast de zeer grote buitenruimte aan de achterzijde, ook een riante buitenruimte aan de voorzijde. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Aan de voorzijde hebben de woningen ook nog een grote gevelpui die opengeschoven kan worden, hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd. Zou je de woning anders ingedeeld willen hebben? Géén probleem, bespreek de mogelijkheden met de makelaar!
Lees verder...

Nieuws over ZUIDKADE, de Zuid

Droomhuis in DE ZUID!

Het nieuwbouwproject ZUIDKADE ligt direct aan de haven, naast het reeds gerealiseerde ZUIDHAVEN. Geniet hier van de mooie zonsondergangen, frisse zeelucht, het geluid van de golven en de levendigheid van Scheveningen.

Lees verder

Bezoek het inloopevent van ZUIDKADE op 31 augustus a.s.

Op DE ZUID hoort, voelt en beleef je de zee! Een compleet nieuwe wijk op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlak bij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. 

Lees verder

Uitzicht op zee vanuit ZUIDKADE, bouwnummer 29

Op DE ZUID woont u in een compleet nieuwe wijk rond de Derde Haven van Scheveningen. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlak bij de levendige kades en leuke restaurantjes. Op deze unieke locatie woont u letterlijk aan de 'zonnige zijde' van Den Haag.

Lees verder
Bnr.
Reset
15 Appartementen ZECC 132 € 961.500

Appartementen ZECC 132

Bouwnummer 15 - € 961.500

Beschikbaar

132 m2 woonoppervlakte

64 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

16 Appartement ZECC 112 € 820.000

Appartement ZECC 112

Bouwnummer 16 - € 820.000

Beschikbaar

112 m2 woonoppervlakte

39 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

26 Appartementen ZECC 143 € 1.049.000

Appartementen ZECC 143

Bouwnummer 26 - € 1.049.000

Beschikbaar

152 m2 woonoppervlakte

63 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

33 Appartementen ZECC 115 € 867.500

Appartementen ZECC 115

Bouwnummer 33 - € 867.500

Onder optie

118 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

17 Appartementen ZECC 143 € 1.018.000

Appartementen ZECC 143

Bouwnummer 17 - € 1.018.000

Verkocht onder voorbehoud

147 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

18 Appartementen ZECC 115 € 837.000

Appartementen ZECC 115

Bouwnummer 18 - € 837.000

Verkocht

118 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

19 Appartementen ZECC 159 € 1.107.000

Appartementen ZECC 159

Bouwnummer 19 - € 1.107.000

Verkocht onder voorbehoud

161 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

20 Appartementen ZECC 99 € 761.500

Appartementen ZECC 99

Bouwnummer 20 - € 761.500

Verkocht

103 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

21 Appartementen ZECC 159 € 1.132.000

Appartementen ZECC 159

Bouwnummer 21 - € 1.132.000

Verkocht onder voorbehoud

161 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

22 Appartementen ZECC 99 € 772.500

Appartementen ZECC 99

Bouwnummer 22 - € 772.500

Verkocht onder voorbehoud

103 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

23 Appartementen ZECC 159 € 1.143.500

Appartementen ZECC 159

Bouwnummer 23 - € 1.143.500

Verkocht onder voorbehoud

161 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

24 Appartementen ZECC 99 € 751.500

Appartementen ZECC 99

Bouwnummer 24 - € 751.500

Verkocht onder voorbehoud

98 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

25 Appartementen ZECC 223 € 1.973.500

Appartementen ZECC 223

Bouwnummer 25 - € 1.973.500

Verkocht onder voorbehoud

227 m2 woonoppervlakte

27 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

27 Appartementen ZECC 99 € 700.500

Appartementen ZECC 99

Bouwnummer 27 - € 700.500

Verkocht onder voorbehoud

98 m2 woonoppervlakte

39 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

28 Appartementen ZECC 128 € 898.000

Appartementen ZECC 128

Bouwnummer 28 - € 898.000

Verkocht onder voorbehoud

132 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

29 Appartement ZECC 130 € 894.000

Appartement ZECC 130

Bouwnummer 29 - € 894.000

Verkocht onder voorbehoud

132 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

30 Appartementen ZECC 143 € 1.025.000

Appartementen ZECC 143

Bouwnummer 30 - € 1.025.000

Verkocht

147 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

31 Appartementen ZECC 115 € 854.000

Appartementen ZECC 115

Bouwnummer 31 - € 854.000

Verkocht onder voorbehoud

118 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

32 Appartementen ZECC 143 € 1.006.000

Appartementen ZECC 143

Bouwnummer 32 - € 1.006.000

Verkocht

141 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

34 Appartementen ZECC 143 € 1.014.000

Appartementen ZECC 143

Bouwnummer 34 - € 1.014.000

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

35 Appartementen ZECC 115 € 846.500

Appartementen ZECC 115

Bouwnummer 35 - € 846.500

Verkocht onder voorbehoud

112 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

36 Appartementen ZECC 223 € 1.935.000

Appartementen ZECC 223

Bouwnummer 36 - € 1.935.000

Verkocht

226 m2 woonoppervlakte

25 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

37 Appartementen ZECC 115 € 821.000

Appartementen ZECC 115

Bouwnummer 37 - € 821.000

Verkocht onder voorbehoud

119 m2 woonoppervlakte

63 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

38 Appartementen ZECC 128 € 901.000

Appartementen ZECC 128

Bouwnummer 38 - € 901.000

Verkocht onder voorbehoud

126 m2 woonoppervlakte

69 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

39 Appartementen ZECC 132 € 878.500

Appartementen ZECC 132

Bouwnummer 39 - € 878.500

Verkocht onder voorbehoud

126 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

40 Appartementen ZECC 131 € 942.000

Appartementen ZECC 131

Bouwnummer 40 - € 942.000

Verkocht

132 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

41 Appartementen ZECC 132 € 916.000

Appartementen ZECC 132

Bouwnummer 41 - € 916.000

Verkocht

132 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

42 Appartementen ZECC 131 € 940.000

Appartementen ZECC 131

Bouwnummer 42 - € 940.000

Verkocht onder voorbehoud

132 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

43 Appartementen ZECC 132 € 926.000

Appartementen ZECC 132

Bouwnummer 43 - € 926.000

Verkocht

132 m2 woonoppervlakte

22 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

44 Appartementen ZECC 131 € 956.000

Appartementen ZECC 131

Bouwnummer 44 - € 956.000

Verkocht onder voorbehoud

132 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

45 Appartementen ZECC 132 € 937.000

Appartementen ZECC 132

Bouwnummer 45 - € 937.000

Verkocht onder voorbehoud

132 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

46 Appartementen ZECC 131 € 916.000

Appartementen ZECC 131

Bouwnummer 46 - € 916.000

Verkocht

126 m2 woonoppervlakte

11 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

47 Appartementen ZECC 223 € 1.917.000

Appartementen ZECC 223

Bouwnummer 47 - € 1.917.000

Verkocht onder voorbehoud

226 m2 woonoppervlakte

25 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Document


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Houtrustweg
343 m
Bushalte Statenlaan
414 m
Bushalte Douzastraat
460 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Maris College Statenkwartier
867 m
Duinoordschool
1.11 km
Openbare Bibliotheek Bomenbuurt
1.96 km
Galvanischool
2.13 km
Deutsche Bibliothek
2.81 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ABN Amro
923 m
Hoogvliet
947 m
Etos
1.1 km
PostNL
2.07 km
Trekpleister
2.1 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Prins Willemstraat B.V.
1.1 km
Apotheek Den Heijer
1.12 km
Apotheek Scheveningen B.V.
1.23 km
Fahrenheit Apotheek
2.07 km
W.A.L. Huysmans, tandarts
2.08 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Frisia Makelaars

Den Haag