Begane-grond-appartement in Urban Villa Park Beresteyn

17 augustus 2023

Nieuw, gasloos en energiezuinig wonen. Met een fantastisch park om heerlijk van te genieten. In het duurzame nieuwbouwproject Park Beresteyn, gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Voorschoten, zijn nog enkele appartementen te koop.

Neem bijvoorbeeld bouwnummer 1; elke ruimte in dit driekamer-appartement (110 m²) op de begane grond is groot en voelt nog ruimer door de verdiepingshoge ramen. Waardoor je extra geniet van veel natuurlijk lichtinval. Het halfoverdekte terras (13 m²) grenst aan de fraaie tuin. 

Bij het ontwikkelen van Park Beresteyn is er veel aandacht besteed aan het creëren van een omgeving waar de natuur en mensen elkaar ontmoeten. Het park blijft vrij van auto’s. Deze zullen niet op het maaiveld worden geparkeerd, maar uit het zicht in de half verdiepte stallinggarage. Op het dak van de stallinggarage wordt een sfeervolle tuin aangelegd. Het nieuwe entreeplein is een extra collectieve buitenruimte voor de bewoners van dit duurzame nieuwbouwproject in Voorschoten.

Meer weten? Neem contact op met één van de makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

1 woning beschikbaar
110m woonoppervlakte
€ 769.850 tot € 784.850