Bezoek De Sales Lounge van Landgoed Voorlei

16 oktober 2023

Ontdek hoe groen je kunt wonen op Landgoed Voorlei in een tuin van dertig hectare die je zelf niet hoeft te onderhouden. Landelijke architectuur en natuurlijke materialen die opgaan in de omringende natuur. Groen, bewust en duurzaam wonen met maximaal comfort.

Ruim dertig hectare parklandschap met circa 325 woningen verdeeld over negen groengebieden. Ieder met zijn unieke architectuur en eigen identiteit. Een rijk gevarieerd aanbod in verschillende prijsklasses: van statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, karakteristieke halfvrijstaande villa's, vrijstaande villa’s, luxe appartementen, penthouses en zelfs een aantal bouwkavels. Zeer duurzaam en energiezuinig.

Bekijk het beschikbare woningaanbod op Landgoed Voorlei en kom langs in de Sales Lounge op Landgoed Voorlei waar de makelaars je alles kunnen vertellen over het project. Geopend iedere donderdag open van 16.00 en 18.00 uur en de eerste zaterdag van de maand (4 november a.s.) tussen 10.00 en 12.00 uur. Adres Veursestraatweg 185, Leidschendam

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landgoed Voorlei?

Bekijk ook het project Landgoed Voorlei

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landgoed Voorlei

Leidschendam

9 woningen beschikbaar
142m - 194m woonoppervlakte
€ 669.500 tot € 1.395.000