Bezoek Triadome tijdens de Vlietdagen!

08 september 2023

De Vlietdagen rondom de sluisjes van Leidschendam-Voorburg zijn een uitgelezen gelegenheid om de nabij gelegen locatie van het project 'Triadome' op 16 september a.s. te bezoeken.

Hier, in Triadome, kun je fantastisch wonen. In een duurzaam, nieuw koopappartement aan de Vliet. Met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Zo sta je in vijf minuutjes lopen al in hartje Leidschendam op een sfeervol, historische plek bij de Sluis.

Wie kiest voor Triadome kiest voor comfortabel wonen in een stadswoning, appartement of penthouses. Gunstig gelegen op de zon, energiezuinig, veel ruimte voor groen en water, een gezellige openbare ruimte en een half verdiepte parkeergarage. Bekijk het actuele woningaanbod met de woningzoeker en kies uw ideale nieuwe thuis. Een plek waar je binnenshuis en buiten zorgeloos kunt genieten.

Op 16 september ben je tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom bij het informatiecentrum op de locatie (Dokter van der Stamstraat 4 te Leidschendam) om kennis te maken met de omgeving en je vragen te stellen aan één van de makelaars. Vast meer weten over de beschikbaarheid van de appartementen? Bezoek de woningzoeker op de projectwebsite!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Triadome?

Bekijk ook het project Triadome

In verkoop
custom media
Meer informatie

Triadome

Leidschendam

35 woningen beschikbaar
56m - 274m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 2.152.500