Bouw KasseNova aan de Vaart officieel gestart!

11 april 2024

De eerste heipalen van KasseNova aan de Vaart zitten in de grond! Hiermee komt de realisatie van de 68 appartementen weer een stapje dichterbij! 

De eerste palen van het appartementengebouw van KasseNova aan de Vaart zitten inmiddels in de grond! Met alle kopers van het project is dit feestelijke moment gevierd. 

Wonen in KasseNova aan de Vaart
Langs de Nieuwe Vaart in 's-Gravenzande worden 5 penthouses, 23 luxe appartementen en 40 betaalbare koopappartementen in de nieuwe woonwijk Waelpolder gerealiseerd. Deze nieuwe woonwijk ligt centraal en alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen fietsafstand te vinden in de dorpskernen 's-Gravenzande en Naaldwijk. Al fietsend ben je ook binnen 15 minuten op het strand van 's-Gravenzande. Is er behoefte aan een grotere diversiteit aan voorzieningen? Door de goede bereikbaarheid via o.a. de uitvalswegen A4 en A20 ben je binnen 30 minuten in de stadscentra van Rotterdam en Den Haag. 

Laatste beschikbare appartementen
De verkoop van de laatste beschikbare appartementen gaat hard! Benieuwd naar het beschikbare aanbod? Bekijk dan de projectwebsite www.kassenova.nl of neem dan contact op met ons nieuwbouwteam via 0174 - 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl. We bespreken graag de mogelijkheden met je in een vrijblijvende afspraak. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom KasseNova aan de Vaart?

Bekijk ook het project KasseNova aan de Vaart

In verkoop
custom media
Meer informatie

KasseNova aan de Vaart

's-Gravenzande

5 woningen beschikbaar
45m - 176m woonoppervlakte
€ 247.500 tot € 849.500