De PreSale van De Machinist start op 23 november a.s.

03 november 2023

Wonen in een duurzaam appartement in RijswijkBuiten? Dit kan in De Machinist. Op de locatie aan de Grote Vuurvlinderstraat, nabij het Wilhelminapark, ontwikkelen Stevast Ontwikkeling en Dura Vermeer het project De Machinist.

Het project bestaat in totaal uit 5 woonblokken, bestaande uit in totaal 109 appartementen met een woonoppervlak variërend van circa  57 – 100 m². Doordat alle 5 de appartementencomplexen een eigen entree hebben, woon je in een appartementencomplex bestaande uit circa 20 appartementen. Voor elk woonblok is een gezamenlijke fietsenstalling en ook een scootmobielruimte opgenomen. Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied.

Op donderdag 23 november a.s. start de presale!! Je kunt in de voorafgaande oriëntatiefase vanaf heden vast een financieel gesprek aanvragen bij NEXTHome. Het aangaan van een financieel gesprek levert je een voordeel op bij de toewijzing.

Bezoek de projectwebsite voor meer informatie over het verkoopproces en laat je email-adres daar achter zodat je via de nieuwsbrief op de hoogte blijft van de volgende stappen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Machinist Blok 1/2?

Bekijk ook het project De Machinist Blok 1/2

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Machinist Blok 1/2

Rijswijk

56m - 100m woonoppervlakte
€ 271.500 tot € 520.000