Open Huis op 18 maart a.s. in de iconische Valkenboskerk

16 maart 2023

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden om in een kerk te wonen? Kom dan zaterdag a.s. naar het Open Huis!

De vooroorlogse Valkenboskerk (1929), gelegen op de hoek van de Loosduinsekade en de Zuiderparklaan in Den Haag wordt getransformeerd tot duurzaam woongebouw. De kracht van het ontwerp is de perfecte balans tussen het behoud van het kerkgebouw als geheel en de kwaliteit van de individuele woningen. traks herbergt dit statige gebouw in totaal 36 ‘state of the art’ duurzame woningen met 2 woonlagen op eigen grond. Met woonoppervlakten vanaf circa 53m² tot maar liefst circa 131m². 

Heb jij al een keuze gemaakt of heb je nog vragen? Op zaterdag 18 maart ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom voor het Open Huis in de Valkenboskerk. Het verkoopteam vertelt je aan de hand van de maquette, informatiepanelen en het plattegrondenboek over het rijke aanbod in deze bijzondere transformatie. Ook de financieel adviseurs zijn aanwezig om met jou te kijken naar jouw mogelijkheden voor de aankoop van een duurzame woning op deze superlocatie.

Je kunt geheel vrijblijvend langskomen. Fijn als je ons dit even wilt laten weten, dit kan eenvoudig via de projectwebsite.