Fase 2 van 'De Parels' binnenkort in verkoop

08 september 2023

Na de succesvolle verkoop van alle woningen in het project 'Parels aan het groen' start binnenkort de verkoop van het project 'Wonen in De Parels'.

Direct naast het Wilhelminapark, centraal gelegen tussen het gezellige centrum van Rijswijk en de prachtige historische binnenstad van Delft vind je 'Wonen in de Parels'. Het plan bestaat uit twaalf royale rijwoningen. En wanneer je je voordeur uitloopt, sta je direct aan het water!

Vanuit RijswijkBuiten ben je binnen enkele minuten in Rijswijk en Delft. Ook Den Haag en Rotterdam zijn via de snelwegen A4 en A13 goed en snel bereikbaar. Echt weg uit RijswijkBuiten hoef je niet eens. Zo zijn er in de wijk basisscholen en kinderopvang te vinden, je kunt naar een gezondheidscentrum. Sinds kort is er ook een Lidl-supermarkt op enkele minuten lopen van Wonen in De Parels. Nu al zijn er in de hele wijk diverse speelplekken te vinden. Daarnaast wordt er vlakbij de woningen een nieuwe speelvoorziening aangelegd. Je hoeft alleen maar even schuin over te steken.

KOW architecten uit Den Haag tekende voor de gevarieerde vormgeving. De tuitgevels onderbreken het straatbeeld van de rijwoningen op een speelse manier. Verschillende metselstenen en metselverbanden geven elke woning een eigen identiteit. Begroeibare pergola’s, het mooie uitzicht en het gebruik van duurzame materialen maken dat het er fijn wonen is.

De twaalf woningen zijn ruim: 130 vierkante meter, dankzij de vergrootte woningdiepte. Met drie slaapkamers én een volledig vrij indeelbare zolderverdieping is er meer dan genoeg ruimte voor hobby, opslag, of gezinsuitbreiding. Alle woningen staan op ruime kavels, vanaf 120 vierkante meter. Je hebt dus ’s morgens al het zonnetje in je (oostelijk gelegen) tuin.

Alle woningen zijn compleet ingericht met badkamer en keuken. Daarnaast hebben de hoekwoningen een eigen parkeerplaats of carport. Je woning beschikt over het BENG-label, de afkorting voor Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Dit betekent dat de woning in de basis al zeer energiezuinig is en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dit wordt bereikt door het gebruik van innovatieve technieken zoals een slim warmteterugwinningsysteem, een bodemwarmtepomp, zonnepanelen en isolerend hoogrendementsglas. Hierdoor geniet je optimaal van een comfortabel en aangenaam woonklimaat.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Naar verwachting zullen we in het 4e kwartaal van dit jaar starten met de verkoop.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in de Parels?

Bekijk ook het project Wonen in de Parels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen in de Parels

Rijswijk

119m - 153m woonoppervlakte
€ 550.000 tot € 595.000