Grasbuurt fase 3

19 januari 2024

In het schilderachtige Delft wordt het stijlvolle woonplan 'Grasbuurt fase 3 in de Schoemaker Plantage ontwikkeld. 

Deze bloeiende woonomgeving, gelegen tegenover de Technische Universiteit Delft op de historische locatie van TNO, omarmt de twee buurten: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Grasbuurt biedt een unieke kans om in een prachtig ontworpen, duurzaam huis te wonen, omgeven door natuur en toch dichtbij de stedelijke voorzieningen. Het is een perfecte plek voor mensen die waarde hechten aan rijke details, duurzaamheid, en een harmonieus leven.

De verkoop van Grasbuurt 3 verloopt gefaseerd, waarbij Grasbuurt 3a + 3b momenteel in verkoop is en binnenkort volgt de start verkoop van fase 3c. Indien gewenst kun je je nog aanmelden als reserve-kandidaat voor 3a + 3b. Voor de laatste updates met betrekking tot de volgende fase, Grasbuurt 3c waar het tweede hof, bestaande uit 21 Hofwoningen en de laatste twee-onder-een kapwoningen aan het park toegevoegd worden kan je je aanmelden via de projectwebsite. Dan word je op de hoogte gehouden van de start verkoop.

Mis je kans niet om deel uit te maken van dit unieke stukje Delft, waar groen en stedelijke verfijning elkaar ontmoeten.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Grasbuurt fase 3a/b?

Bekijk ook het project Grasbuurt fase 3a/b

In verkoop
custom media
Meer informatie

Grasbuurt fase 3a/b

Delft

13 woningen beschikbaar
101m - 180m woonoppervlakte
€ 455.000 tot € 945.000