Hof van Wael: omgeven door groen, dicht bij de kust in 's-Gravenzande

09 mei 2024

Maak kennis met Hof van Wael, een nieuwbouwproject in ‘s-Gravenzande met 39 aantrekkelijk geprijsde hofwoningen en 28 luxe verandawoningen, in het zuiden van Waelpolder. Dit is het laatste deelgebied van de gebiedsontwikkeling Waelpark.

Hof van Wael is overal heerlijk groen, dus of je nu aan een hofje of de ecologische zone woont, overal sta je in contact met de natuur. En dat terwijl je ook zo in de stad bent. Dankzij diverse provinciale wegen ben je via de A4 en A20 binnen een half uur in Den Haag, Rotterdam en Delft.

Hof van Wael ligt aan de rand van ’s-Gravenzande, dicht bij Naaldwijk. Daardoor kun je van twee walletjes snoepen als het aankomt op winkels, horeca, scholen, zorgvoorzieningen en sportfaciliteiten. Goed om te weten als je hier met kinderen komt wonen of als je in de toekomst een gezin wilt vormen: heel dicht bij Hof van Wael ligt Waalcampus, een kindcentrum voor leeftijden van 0 tot 13 jaar.

Duurzaam, gezond en een fijne plek om even gezellig met je buren bij te kletsen. Als je dichtbij de natuur woont, wil je ook natuurlijk wonen. De woningen in Hof van Wael bouwen we duurzaam. De woningen zijn aangesloten op het warmtenet van HVC en zijn uitstekend geïsoleerd en geventileerd. Duurzaam ontwikkelen betekent ook dat we met duurzame materialen bouwen die lange tijd geen onderhoud vragen. En wat dacht je van het feit dat de woningen volledig elektrisch zijn? Je bent klaar voor de toekomst!

Kenmerken:

HOFWONINGEN * woonoppervlakte ca. 99m² * kaveloppervlakte ca. 70 tot 100 m² * indicatieve prijzen vanaf € 375.000,- v.o.n. * start verkoop vanaf 3e kwartaal 2024 * start bouw naar verwachting 1e kwartaal 2025 * parkeren in het openbaar gebied

VERANDAWONINGEN: * woonoppervlakte ca. 130 tot 150m² * kaveloppervlakte ca. 145 tot 470m² * indicatieve prijzen vanaf € 700.000,- v.o.n. * start verkoop vanaf 4e kwartaal 2024 * start bouw naar verwachting 2e kwartaal 2026 * parkeerplaats op de oprit in de voortuin

* Woningen worden opgeleverd inclusief keuken en sanitair * Verwarming middels warmtenet HVC * BENG eisen * Energielabel A+++ / A++++

Als je staat ingeschreven via het woningzoekendenbestand van de gemeente Westland heb je voorrang bij de toewijzing. Ben je geïnteresseerd in één van de woningen? Dan kun je je via de projectwebsite aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de voortgang.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Wael?

Bekijk ook het project Hof van Wael

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Hof van Wael

's-Gravenzande

99m - 150m woonoppervlakte
€ 375.000 tot € 700.000