Informatiecentrum Triadome op nieuw adres!

05 januari 2024

Nu de sloop op de bouwlocatie van start gaat en vervolgens de bouw zal aanvangen, is het informatiecentrum verhuisd naar het kantoor van BOBgroep, Rhone 24, Den Haag. Elke woensdag geopend van 15.00-17.00 uur.

Stelt u zich eens voor hoe fantastisch u hier kunt wonen. In een duurzaam, nieuw koopappartement aan de Vliet. Met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Zo staat u in vijf minuutjes lopen al in hartje Leidschendam op een sfeervol, historische plek bij de Sluis.

Wie kiest voor Triadome kiest voor comfortabel wonen in een appartement, tuinloft (2-laags) of penthouse. Gunstig gelegen op de zon, energiezuinig, veel ruimte voor groen en water, een gezellige openbare ruimte en een half verdiepte parkeergarage.

Komende weken start de realisatie al van dit fraaie project aan de Vliet. Bekijk het actuele woningaanbod met de woningzoeker en kies uw ideale nieuwe thuis. Een plek waar u binnenshuis en buiten zorgeloos kunt genieten. Heeft u vragen? Bel de makelaar of kom op woensdag tussen 15.00-17.00 uur langs in het informatiecentrum.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Triadome?

Bekijk ook het project Triadome

In verkoop
custom media
Meer informatie

Triadome

Leidschendam

40 woningen beschikbaar
56m - 274m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 2.152.500