Inloopevent De Juffer op woensdag 21 februari van 16.00 - 18.00 uur

16 februari 2024

Ben jij op zoek naar een prachtig, luxe en energiezuinig nieuwbouwappartement op een prachtige plek in Pijnacker? Dan is De Juffer iets voor jou!

Kom langs op woensdag 21 februari a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur (Westerwater 44, Berkel en Rodenrijs) en krijg een virtuele rondleiding door het fantastische woongebouw. Dankzij de laatste VR-technieken is het mogelijk om nu al door de appartementen te lopen. Bekijk het uitzicht vanaf het royale terras en ervaar dat je vanuit alle woningen op groen en water kijkt! Beoordeel de lichtinval per appartement en op verschillende momenten van de dag in de herfst, hartje winter of tijdens een zomerse dag. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om je vragen te stellen aan één van de makelaars.

De contouren van het prachtige gebouw en de toegangsroute zijn overigens al zichtbaar op de bouwlocatie. Neem een kijkje en ervaar de schoonheid van deze bijzondere plek. Let op: hier is geen personeel aanwezig, dus neem gerust de tijd om de locatie in alle rust te ontdekken.