Inloopevent De Juffer (Pijnacker) op de Woonbeurs Rotterdam

15 maart 2024

Ontdek de Prachtige Appartementen!

Of je nu een toekomstige bewoner bent of gewoon nieuwsgierig naar dit opwindende project, de appartementen bieden voor iedereen een unieke kans om de toekomst te verkennen. 

Verken de ruime kamers en uitgestrekte buitenterrassen. En het beste deel? Met behulp van onze Smartview-tool kun je digitaal rondlopen in onze Terrasappartementen (XL) en (TOP)Penthouses. Ervaar alvast het weelderige groen en het fonkelnieuwe straatwerk. Pas zelfs de tijd van de dag en de seizoenen aan voor een realistische preview van het wonen op deze prachtige plek.

Hoewel onze brochure, magazine en verkoopinformatie een uitstekend beeld geven van de appartementen, gaat er niets boven een persoonlijke kennismaking!

Beleef de Magie van de Juffer

De contouren van ons prachtige gebouw en de toegangsroute zijn al zichtbaar op de bouwlocatie. Neem een kijkje en ervaar deze bijzondere plek. Let op: er is geen personeel aanwezig, dus neem gerust de tijd om de locatie in alle rust te ontdekken.

Stap in de schoenen van de visionairs die de Juffer tot leven brengen. Maak een onvergetelijke wandeling over onze bruisende bouwlocatie en ontdek het meest opwindende nieuwbouwproject van het moment. Ontdek het verhaal achter de Juffer en de adembenemende omgeving die deze locatie te bieden heeft.

Op zaterdag 16 maart (10.00 - 16.00 uur) ben je van harte uitgenodigd voor de Woonbeurs Rotterdam in het WTC-gebouw. Hier zal project de Juffer aanwezig zijn en wordt het huidige koopaanbod gepresenteerd.

Locatie: WTC - Beursplein 37, Rotterdam