KJ Den Haag: Haagse elegantie in eyeline en skyline

28 maart 2024

KJ Den Haag wordt de nieuwe stadsentree van Den Haag en vult op een verfijnde manier het gat tussen Centraal Station en de Koekamp. 

 

De stijlvolle stadshal, de groene inrichting van het Koningin Julianaplein, gezellige horeca en fraaie winkels nodigen je uit om te vertragen of zelfs even je rust te nemen. Dat gevoel van even stil willen staan, is een aanwinst op deze plek. KJ belooft een mooie toekomst voor de stad Den Haag!

Op de golvende plint van KJ Den Haag komen twee woontorens met een groene vallei ertussen, met een mix van koop- en huurappartementen voor allerlei leeftijden en inkomens. KJ Den Haag biedt een nieuwe manier van wonen: bewust duurzaam, met de service van een hotel. Naast je eigen appartement heb je het gemak en plezier van een gym, een gezamenlijk dakterras, luxe gastenverblijven voor logés, een kookstudio en communitymanager op locatie. De bouw van KJ Den Haag is gestart.

De bouwtijd is circa drie jaar. De fietsenstalling KJ-Plein zal tot eind 2024 volledig gesloten zijn. Naar verwachting zal een deel van de fietsenstalling in december 2024 weer opengaan, met plaats voor circa 2.000 fietsen. Naar verwachting is KJ Den Haag eind 2026/begin 2027 klaar. Wanneer de verkoop en de verhuur van de appartementen starten, is nog niet bekend. Als je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van KJ Den Haag.

Interesse? Maak dan een persoonlijk account aan en je wordt via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden!