Laatste Miracle & Treasure appartementen in KasseNova aan de Vaart beschikbaar!

27 maart 2024

Deze maand start de bouw van KasseNova aan de Vaart. De laatste luxe Miracle & Treasure appartementen zijn nog beschikbaar.

De Miracle en Treasure appartementen zijn gelegen op de vijfde en zesde etage van het nieuwbouwcomplex KasseNova aan de Vaart. De riante appartementen kenmerken zich door de ruime terrassen met vrij uitzicht over het nieuwe woongebied Waelpolder of de Nieuwe Vaart. Naast een ruim terras beschikken de appartementen ook over een mooi woonoppervlakte tussen 127 en 146 m2, waardoor de appartementen veel indelingsvrijheid hebben. De appartementen zijn geheel voorzien van vloerverwarming en worden voorzien van warm water door middel van een warmtepomp die gehuurd of gekocht kan worden bij de aankoop. 

De koopsom is vanaf € 726.226 v.o.n. In deze koopsom zijn twee eigen parkeerplaatsen begrepen.

Centraal wonen in KasseNova aan de Vaart 
KasseNova aan de Vaart wordt gebouwd in de nieuwe woonwijk Waelpolder. Centraal gelegen in de dorpskern 's-Gravenzande, maar ook vlakbij Naaldwijk. Zo heb je alle dagelijkse voorzieningen van het centrum in 's-Gravenzande én Naaldwijk op fietsafstand. Lekker uitwaaien? Binnen 15 minuten ben je op het strand van 's-Gravenzande. 

Start bouw deze maand! 
Aan alle voorwaarden voor de bouw is voldaan! Dat betekent dat je als koper geen onzekerheid hebt bij KasseNova aan de Vaart en de bouw definitief kan beginnen deze maand! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0174 - 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl. We bespreken graag de mogelijkheden. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom KasseNova aan de Vaart?

Bekijk ook het project KasseNova aan de Vaart

In verkoop
custom media
Meer informatie

KasseNova aan de Vaart

's-Gravenzande

5 woningen beschikbaar
45m - 176m woonoppervlakte
€ 247.500 tot € 849.500