Onherroepelijke omgevingsvergunning voor KasseNova aan de Vaart!

21 augustus 2023

Uitstekend nieuws voor alle toekomstige bewoners en belangstellenden in het project KasseNova aan de Vaart! De omgevingsvergunning is onherroepelijk! 

De onherroepelijke omgevingsvergunning is een prachtige mijlpaal voor alle toekomstige bewoners en belangstellenden van het project, want hiermee wordt er een reuzestap richting de gewenste start bouw gezet. 

Beschikbare appartementen
In KasseNova aan de Vaart zijn nog appartementen beschikbaar in de diverse woningtypen: Unique, Pretty Nova, Clasico II, III & IV, Treasure en Miracle. De prijzen van de apaprtementen variëren tussen de € 247.500 en € 835.000 v.o.n. en hebben een grootte van ca. 46 tot 153 m2. Hiermee biedt KasseNova aan de Vaart een divers aanbod.

KasseNova aan de Vaart wordt gerealiseerd in de nieuwe woonwijk Waelpolder in 's-Gravenzande. Kenmerkend voor deze omgeving is dat je omringd bent doro groen en water. Daarnaast zijn alle dagelijkse voorzieningen binnen fietsafstand te vinden in de dorpskernen 's-Gravenzande en Naaldwijk. 

Enthousiast? 

Ook wonen in KasseNova aan de Vaart? Bekijk dan snel de projectwebsite of neem contact op met team nieuwbouw via 0174-225055 of projecten@borgdorff.nl