Ontspannen wonen áán historisch erfgoed de Bethelkerk in Mozart Wonen

05 januari 2024

In de rustige componistenwijk aan de Laan van Meerdervoort worden acht royale appartementen áán de Bethelkerk gebouwd. De kerk blijft behouden; de lagere naastgelegen oudbouw zal gesloopt worden. Daarvoor in de plaats worden 8 appartementen gerealiseerd.

Wonen aan de Bethelkerk is uniek. Uniek vanwege het gemoedelijk en kleinschalig project Mozart Wonen, het karakter van de componistenwijk en het uitzicht over de Mozartlaan met al zijn groen. De nieuwbouw appartementen worden in dezelfde stijl als de Bethelkerk gerealiseerd.

In de omgeving zijn veel belangrijke voorzieningen aanwezig zoals het winkelcentrum ‘De Savornin Lohmanplein’, diverse scholen en o.a. een bibliotheek. Dit maakt wonen aan historisch erfgoed erg comfortabel.

Indicatie van de koopsommen: € 599.000,- v.o.n. (ca. 86 m²) tot € 840.000,- v.o.n. (ca. 129 m²). Naar verwachting zal de verkoop begin 2024 kunnen starten.

Heb je interesse in deze fraaie herontwikkeling; vul dan het inschrijfformulier in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de voortgang.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Mozart Wonen?

Bekijk ook het project Mozart Wonen

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Mozart Wonen

's-Gravenhage

85m - 128m woonoppervlakte
€ 599.000 tot € 840.000